Luistervoorbeeld

Hart van vuur

Boek 2 van de GAIA Trilogie
SerieGAIA Trilogie deel 2
Auteur Miranda Peters
Voorlezer Stephanie Julien
Speelduur 7u 52m 46s
€ 9,99

Beschrijving

Nu Siem in handen is van een onbekende en onzichtbare vijand, zit er voor Hester maar één ding op: ze vertrekt halsoverkop naar Groningen om hem te zoeken. Sinds ze de waarheid weet over haar bovenmenselijke kracht en de reden dat Siem het met haar heeft uitgemaakt, zet ze alles op alles om hem te redden, maar dat valt niet mee.

Hester wordt gedwongen dingen te doen die ze nooit gedacht had te zullen doen. Ze moet keuzes maken – keuzes die soms onmogelijk zijn, maar toch gemaakt moeten worden. Met grote gevolgen.

Hesters hart wordt keer op keer op de proef gesteld. Maar op het moment dat alle hoop verloren lijkt, komt er hulp uit onverwachte hoek. Zal het Hester lukken om Siem te redden?

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 28 mei 2019
ISBN 9789462551053
Taal Nederlands
Speelduur 7u 52m 46s
Bestandsgrootte 1082 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Miranda Peters
Miranda Peters

Miranda Peters schreef als dromerig meisje van tien al verhalen met titels als De Wondervogel, De Droomwolk en De geheimzinnige Boom. Jaren later besloot ze die droom daadwerkelijk na te jagen toen ze in aanraking kwam met het YA Fantasy-genre. In 2015 begon ze aan de GAIA Trilogie. Deel 1, Hart van Glas, is vanaf februari 2018 verkrijgbaar.

Toon aanbod