Luistervoorbeeld

Eén fan per dag

Hoe overtref je de verwachtingen van klanten?
Auteur Jos Burgers
Voorlezer Jos Burgers
Speelduur 4u 30m 18s
€ 20,00

Beschrijving

Met ‘gewoon’ tevreden klanten schiet je weinig op. Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor. Om van klanten fans te maken, moet je hun verwachtingen overtreffen. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het allesbehalve. Omdat het in veel organisaties geen dagelijkse gewoonte is.

In dit boek laat bestsellerauteur Jos Burgers op een prikkelende manier zien hoe je daar verandering in brengt. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden beschrijft hij hoe je elke dag weer het verschil kunt maken in het contact met de klant. Niet door de bedrijfsvoering aan te passen, zoals vaak wordt gedacht, maar door ogenschijnlijk kleine dingen. Want als je iemands dag bijzonder weet te maken door een simpel gebaar, wat extra aandacht of een goed advies, heb je er gegarandeerd een fan bij!

• Het nieuwste boek van bestsellerauteur Jos Burgers, over de noodzaak om een waardevolle fanbase op te bouwen.
• Van zijn complete oeuvre zijn inmiddels meer dan 200.000 exemplaren verkocht.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 28 mei 2019
ISBN 9789462551060
Taal Nederlands
Speelduur 4u 30m 18s
Bestandsgrootte 371 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

Wat een lekker concreet boekje. Ik ben fan van de aanpak van Jos Burgers omdat ik geloof in zijn manier van marketing. Gewoon je werk heel erg goed doen. In dit boekje stimuleert hij je elke dag nog net een beetje harder te werken en te kijken of je voor één klant iets uitzonderlijks kan doen. Met veel praktische en inspirerende voorbeelden waardoor je het makkelijk kan vertalen naar je eigen praktijk.

Over de auteur
Photo Jos Burgers
Jos Burgers

Jos Burgers RM (1951) is marketingman in hart en nieren. Met ongeveer tweehonderd presentaties per jaar is Jos Burgers een veelgevraagd spreker. Zijn boeken vormen daarvoor de basis. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders kijken naar hun werk. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.

Toon aanbod