Luistervoorbeeld

Geef nooit korting!

En 30 andere adviezen over omgaan met prijsdruk
Auteur Jos Burgers
Voorlezer Jos Burgers
Speelduur 2u 51m 25s
€ 19,99

Beschrijving

Lage prijzen zijn funest voor een gezond rendement en tasten de winst van bedrijven, professionals en zelfstandigen flink aan. Sinds de crisis is de prijs- en margedruk op veel markten alleen maar toegenomen. En de verwachting is dat daar voorlopig geen einde aan zal komen, zelfs niet als de economie herstelt.

In Geef nooit korting! laat Jos Burgers aan de hand van 31 prikkelende adviezen zien hoe u het best met prijsdruk kunt omgaan. Op een luchtige manier beschrijft hij hoe u prijsdruk voorkomt en tegengaat. Want lage prijzen zijn geen vaststaand feit. En onze eigen invloed op de prijs is veel groter dan we vaak denken.

Ontdek dat er vele manieren zijn om in de dagelijkse praktijk aan prijsdruk te ontsnappen. Wees trots op de prijzen die u voor uw producten en diensten vraagt. Realiseer u hoe waardevol u bent voor uw klanten en laat u niet gek maken. Als klanten zeggen dat u te duur bent, is dat vervelend. Maar het is pas echt een ramp als u dat zelf ook vindt!

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 17 juni 2019
ISBN 9789462551183
Taal Nederlands
Speelduur 2u 51m 25s
Bestandsgrootte 235 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'In 31 korte hoofdstukjes, met prikkelende titels als 'Bukken terwijl niemand slaat' of 'Concurrenten kies je zelf uit', geeft de schrijver advies aan ondernemers hoe zij hun prijs voor het te leveren product of dienst overeind kunnen houden. Daarbij komt de schrijver met aardige en vooral illustratieve voorbeelden. Ieder hoofdstuk eindigt met een samenvattend advies in drie of vier punten. Geen voetnoten, literatuuropgave en dergelijke. Een boekje om in een avond uit te lezen, en er een paar waardevolle tips uit te halen van het niveau: zo had ik het nooit bekeken. Eenvoudig geschreven; enige voorkennis van bedrijfseconomie en/of marketing is niet vereist. De schrijver is na verkoper en hbo-docent te zijn geweest, nu fulltime schrijver en vooral spreker over dit onderwerp.' Drs. A.H. Oldenbeuving

Over de auteur
Photo Jos Burgers
Jos Burgers

Jos Burgers RM (1951) is marketingman in hart en nieren. Met ongeveer tweehonderd presentaties per jaar is Jos Burgers een veelgevraagd spreker. Zijn boeken vormen daarvoor de basis. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders kijken naar hun werk. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.

Toon aanbod