Luistervoorbeeld

Hart van smaragd

Boek 3 van de GAIA Trilogie
SerieGAIA Trilogie deel 3
Auteur Miranda Peters
Voorlezer Stephanie Julien
Speelduur 8u 21m 41s
€ 17,95

Beschrijving

Hart van smaragd is het derde deel uit de GAIA-trilogie. Hester heeft het moeilijk met het feit dat ze verraden is. Ze moet leren vertrouwen op haar vrienden, het verleden loslaten en zich richten op de taak die voor hen ligt. Die taak brengt hen naar Rhodos, het eiland waar het ooit allemaal begonnen is. Ze is vastbesloten om haar tegenstanders uit de weg te ruimen om haar vrienden en familie te beschermen. Maar gaandeweg komt ze erachter dat de dingen wederom niet zijn zoals ze lijken. Ze beseft dat ze allemaal pionnen zijn in een spel dat twintig jaar geleden al begonnen is en dat hun levens hierna nooit meer hetzelfde zullen zijn.

Voor Hester en haar vrienden begint een race tegen de klok als blijkt dat het verraad groter is dan ze ooit hadden kunnen denken. Dromen en werkelijkheid komen samen wanneer heden en verleden elkaar ontmoeten. Zal het ze lukken om hun tegenstanders te verslaan? Of zit er nog een addertje onder het gras?

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 26 juni 2019
ISBN 9789462551220
Taal Nederlands
Speelduur 8u 21m 41s
Bestandsgrootte 689 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Miranda Peters
Miranda Peters

Miranda Peters schreef als dromerig meisje van tien al verhalen met titels als De Wondervogel, De Droomwolk en De geheimzinnige Boom. Jaren later besloot ze die droom daadwerkelijk na te jagen toen ze in aanraking kwam met het YA Fantasy-genre. In 2015 begon ze aan de GAIA Trilogie. Deel 1, Hart van Glas, is vanaf februari 2018 verkrijgbaar.

Toon aanbod