Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk
Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk

Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk

Kalm werken is een keuze. Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk leert je hoe je zelf die keuze kunt maken.

Auteurs

Jason Fried, David Heinemeier Hansson

Spreker

Boudewijn Koenen

Speelduur

3 uur 44 min

€ 12,99

Beschrijving

Voor veel mensen is een hectische baan heel normaal geworden. Door fysieke en virtuele afleidingen is je werkdag slechts een reeks vluchtige momenten geworden waarin je écht aan het werk kan zijn. Tel daar de onrealistische groeiverwachtingen bij op, en je hebt alle bouwstenen voor een verontrustende, hectische chaos en burn-outs. Meer uren werken is niet de oplossing. Als het constant hectisch is op je werk, is het tijd om daarmee te stoppen.

Leer in Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk hoe je een kalme organisatie inricht en hoe je jouw eigen werk, team of afdeling rustiger maakt. Jason Fried en David Heinemeier Hansson zijn de oprichters van Basecamp, een IT-bedrijf dat normaliter vanuit Silicon Valley alles op alles zou moeten zetten om marktaandeel te veroveren en sensationele groeicijfers wil realiseren. Maar zij hebben voor een kalme route gekozen die eveneens succesvol en winstgevend is, maar haar medewerkers, managers en oprichters niet tot workaholics en burn-outs reduceert. Kalm werken is een keuze. Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk leert je hoe je zelf die keuze kunt maken.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

22 juli 2019

ISBN

9789462551343

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 44 min

Bestandsgrootte

307 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jason Fried is medeoprichter en CEO van Basecamp. Hij begon het bedrijf in 1999 en runt de zaken sinds die tijd. Samen met David schreef hij Getting Real, Rework en Remote. Als het om business gaat, vindt hij dat dingen eenvoudig zijn tot je ze gecompliceerd maakt. En als het om leven gaat: we proberen allemaal om er al doende achter te komen hoe dat moet.David Heinemeier Hansson is medeoprichter van Basecamp en coauteur van The New York Times-bestsellers Rework en Remote. Hij is ook de maker van de softwaretoolkit Ruby on Rails, de software achter Twitter, Shopify, GitHub, Airbnb, Square en meer dan een miljoen andere online applicaties. David komt uit Denemarken, verhuisde in 2005 naar Chicago en verdeelt nu zijn tijd tussen de VS en Spanje met zijn vrouw en twee zonen. In zijn vrije tijd rijdt hij graag in raceauto’s en doet hij mee aan internationale wedstrijden, neemt hij clichéfoto’s van zonsondergangen en kinderen, en gaat hij veel te veel tekeer op Twitter.

Meer spreker Boudewijn Koenen Bekijk alles

The art of war

The art of war

Sun Tzu

€ 15,99
De wijsheid van de witte wolf

De wijsheid van de witte wolf

Aljoschja Long, Ronald Schweppe

€ 14,99
De zeven geheimen van de schildpad

De zeven geheimen van de schildpad

Ronald Schweppe, Aljoschja Long

€ 14,99