Luistervoorbeeld

Wederzijds verlangen

Auteur Oli Veyn
Voorlezer Relinde de Graaff
Speelduur 1u 33m 13s
€ 4,99

Beschrijving

Dindi zit op het verkeerde feest, haar vriend Rens laat haar alleen voor Blondie en ze zit opgescheept met enge Jaap die steeds met haar wil dansen. Door Gijs, de woest aantrekkelijke jongen met gangsterhoed, wordt het toch nog een leuke avond, die anders eindigt dan ze had verwacht.

Wederzijds verlangen is een feelgood verhaal van Oli Veyn vol humor en romantiek.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 27 september 2019
ISBN 9789462551756
Taal Nederlands
Speelduur 1u 33m 13s
Bestandsgrootte 128 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"4 sterren - Een groot en lief verhaal in klein formaat

4 sterren - Een heerlijk feelgood/NA verhaal dat je gewoon in één ruk moet uitlezen, en waardoor je spontaan weer zin krijgt om verliefd te worden. Oli Veyn weet de personages goed neer te zetten, en zorgt ervoor dat je de kriebel in de onderbuik van Dindi goed meebeleeft.

Over de auteur
Photo Oli Veyn
Oli Veyn

Oli Veyn woont samen met haar man en drie kinderen in Berkel-Enschot en heeft een reguliere baan in het klinisch geneesmiddelenonderzoek. In haar jeugdjaren verslindt ze boeken met als favoriet Duco’s gevleugelde dromen. In de zomer van 2014 begint ze met schrijven wanneer ze een boek veel te snel uit heeft en ze geen ander boek kan vinden die aan haar verwachtingen voldoet. Ze besluit om het boek dat ze zoekt, zelf te gaan schrijven. Om haar schrijfvaardigheden te verbeteren, doet ze mee aan schrijfwedstrijden. Ze eindigt hoog met een verhaal en een manuscript, de bevestiging die ze nodig heeft om haar boek af te schrijven. Haar favoriete genres zijn Fantasy en Young Adult met een flinke dosis romantiek. Dit zijn ook de verhalen die ze zelf het liefste schrijft.

Schrijven is haar passie en haar grootste wens is een boek uit te brengen waarin lezers zich kunnen verliezen, net zoals zij dat zelf graag doet. Haar motto is love to read, born to write, want ook als is de liefde voor lezen nog zo groot, het is het schrijven dat haar vleugels geeft.

Toon aanbod