Luistervoorbeeld

Manipuleren kun je leren

Controle over anderen en jezelf
Auteur Frank van Marwijk
Voorlezer Bard Bothe
Speelduur 4u 3m 58s
€ 12,99

Beschrijving

Ken jij ook het gevoel dat er niet naar je wordt geluisterd? Komt je boodschap niet altijd over? Dan wordt het tijd om beter te leren manipuleren!

Ontwikkel meer zelfvertrouwen en controle over alledaagse situaties door je te verdiepen in de subtiele geheimen van lichaamstaal. Ontdek hoe je meer bereikt in zakelijke en persoonlijke relaties.

Leer hoe je:

- een goede eerste indruk maakt
- natuurlijk zelfvertrouwen uitstraalt
- de aandacht krijgt die je verdient
- veel waardering ontvangt
- alles bij anderen gedaan krijgt

Frank van Marwijk is Nederlands bekendste lichaamstaalexpert (lichaamstaal.nl). Zijn kennis van sociaalpsychologische inzichten combineert hij met scherpe observaties uit de praktijk.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 18 oktober 2019
ISBN 9789462551787
Taal Nederlands
Speelduur 4u 3m 58s
Bestandsgrootte 335 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Nee, in het boek Manipuleren kun je leren géén tips om van de lezer een slinkse, achterbakse rat te maken. Het fonkelnieuwe werk van lichaamstaalgoeroe Frank van Marwijk is juist positief bedoeld (...). Als je het goed leest krijg je veel, nee héél veel van je collega’s, baas en klanten gedaan." (Algemeen Dagblad)

"We kunnen meer voor elkaar krijgen. Je kunt op een tactische manier je punt maken zonder te kwetsen. Nederlanders zijn te voorzichtig en neigen te veel naar het poldermodel. We moeten beter leren overtuigen. (...) Ik zou zeggen: lezen!" (Goedemorgen Nederland)

"Een boek over de fijne kneepjes van het vak." (nuzakelijk.nl)

"Met Manipuleren kun je leren heeft Van Marwijk een handig boekje geschreven dat kantoortijgers van pas zal komen. (...) Met een beetje manipulatie is niks mis. Als je het goed doet, zijn je slachtoffers je zelfs dankbaar. (...) Een handzaam boek met tips voor de aspirant-manipulator." (boekcover.nl)

"Frank van Marwijk legt helder uit hoe jij je collega’s precies kunt laten doen wat je wilt." (De Telegraaf)

"Hoe word ik een rat van Joep Schrijvers was al verplichte kost voor elke manager. Nu is er Manipuleren kun je leren van Frank van Marwijk. Volgens Frank zouden leidinggevenden de mensen om zich heen vaker moeten manipuleren. Een boek (om cadeau te geven) of gewoon voor jezelf." (delaatstemeter.nl)

"Stel, u heeft een fantastisch idee, maar u krijgt uw baas niet overtuigd van uw gelijk, wat voor goede argumenten u ook aandraagt. Dat zou dan wel eens aan uw lichaamstaal kunnen liggen, want wat je doet is overtuigender dan wat je zegt." (Radio 1, De Prakijk)

"Deze en andere artikelen uit onder andere Trouw, de Volkskrant, De Telegraaf, Algemeen Dagblad, Management Team en Carp kun je lezen op www. lichaamstaal.nl/manipuleren.html. Daar kun je ook kijken en luisteren naar de uitzendingen van bijvoorbeeld Goedemorgen Nederland, Hart van Nederland, BNR Nieuwsradio, Radio 538, Editie NL en NCRV Lunch." (Bron onbekend)

Over de auteur
Frank van Marwijk

Frank van Marwijk is Nederlands bekendste lichaamstaalexpert. Zijn kennis van sociaal-psychologische inzichten combineert hij met scherpe observaties uit de praktijk. Frank van Marwijk is directeur en oprichter van Bodycom Lichaamscommunicatie, het trainings- en adviesbureau op het gebied van lichaamstaal en non-verbale communicatie. Frank is een enthousiaste spreker en verzorgt inspirerende lezingen, in-company workshops en presentaties op congressen. Verder coacht hij mensen op het gebied van relatiemanagement en persoonlijke effectiviteit. Frank is auteur van de bestsellers Manipuleren kun je leren, Manipuleren op je werk, Lichaamstaal, Doe niet zo moeilijk, co-auteur van Het groot complimentenboek en samensteller/auteur van de Complimentenkalender.

Toon aanbod