Leer Mediteren
Leer Mediteren

Leer Mediteren

Leer mediteren in een week

In deze audio cursus van 1 week, leer je de basis principes van het mediteren en ontdek je wat mediteren voor jou kan doen en welke meditatie vorm het beste bij je past!

Auteur

Suzan van der Goes

Spreker

Suzan van der Goes

Speelduur

1 uur 22 min

€ 9,99

Beschrijving

In deze audio cursus van 1 week, leer je de basis principes van het mediteren en ontdek je wat mediteren voor jou kan doen en welke meditatie vorm het beste bij je past! Elke dag is er een les van ongeveer 10 minuten. Ik hoop dat je met deze cursus een mooie start maakt en je hebt na deze week de tools in handen om zelf verder te gaan!

Wat goed dat je een begin wil maken met mediteren! Waarschijnlijk heb je al gehoord of gelezen dat mediteren veel voordelen heeft; je leert om je aandacht te focussen en je beter te concentreren, je wordt je bewuster van emoties en gedachten en leert om daar op en meer ontspannen manier mee om te gaan. Je ontwikkelt ook meer compassie en veerkracht en zo zijn er nog heel veel wetenschappelijk bewezen voordelen van mediteren! Mediteren zorgt ook voor meer rust, meer rust in je hoofd, maar dat ervaar je vaak niet direct! Als je start met mediteren zal je merken dat je enorm veel gedachten hebt en dat concentreren vaak heel lastig is. We noemen het ook wel het trainen van de aandachtsspier en voor alle spieren geldt dat oefenen belangrijk is en dat je niet onmiddellijk resultaat hebt! Dus ga vooral oefenen en heb wat geduld met jezelf!

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

4 januari 2020

ISBN

9789462552029

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 22 min

Bestandsgrootte

113 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Suzan van der Goes is sinds 2010 werkzaam als coach, mindfulnesstrainer en zelfcompassietrainer. Ze geeft trainingen in Den Haag en Amsterdam, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ook verzorgt ze weekend mindfulnessretraites in NL.