Luistervoorbeeld

Thanda

Het geheim van Sophie
SerieHet leven van Sophie deel 1
Auteur Debby Albers
Voorlezer Kayleigh Dulac
Speelduur 4u 44m 56s
€ 14,99

Beschrijving

Een korte roman vol liefde, romantiek én pijn. Veel pijn. Het verhaal is geschreven in de tijdsgeest van nu waarbij bijzondere ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Je reist mee in het turbulente leven van de hoofdpersonage Sophie en je ervaart haar wonderlijke groei zoals van een klein zaadje groeiend tot een stralende bloem. Maar juist in deze korte ‘snelle’ roman hoor je over het belang van rust. Rust in jezelf, rust in onze turbulente stressvolle maatschappij, waarin velen - onbewust - worden meegezogen in een huiveringwekkende ‘rat race’ en waarbij de verwoestende werking van angst overheerst.
Het enige antwoord hierop is de rust die de Liefde uitstraalt. Liefde is een natuurlijke energie voor iedereen herkenbaar vanuit ons gouden eerlijke hart. Ook Sophie ervaart dat zo. In een tijdsbestek van vijf jaar verandert Sophie van een onzekere stressvolle controlefreak zonder eigenwaarde en zelfliefde, tot een krachtige persoonlijkheid vol zelfvertrouwen, sensuele kracht én liefde voor zichzelf. Een vrouw die verantwoordelijkheid neemt voor haar eigen leven, haar vrijheid ervaart en goed weet wat zij wil. ‘The show must go on!’ Het kleine zaadje in haar is tot zijn volledige bloei gekomen. Luister Thanda. Luister over Liefde en voel de verborgen boodschappen in je hart.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 4 december 2019
ISBN 9789462552043
Taal Nederlands
Speelduur 4u 44m 56s
Bestandsgrootte 391 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Ik heb vol bewondering en in een adem je boek ‘Thanda “uitgelezen. Een verhaal over geluk, liefde , vrijheid maar vooral ook over verlies en tegenslag. Het leven in al zijn facetten! Op een ontroerende en onthullende wijze geef je een kijkje in de gevoelswereld van je hoofdpersoon . Daarmee wordt je als lezer aan het denken gezet en herken je inderdaad ook jezelf. Daar doorheen weet je ook nog een boodschap te brengen over de maatschappij die in zijn snelheid en vluchtigheid soms onpersoonlijk lijkt te worden . Een belangrijke boodschap die je geeft is dat je het leven als persoon zelf in de hand hebt . Zowel wat betreft je geluk en gezondheid. Al met al meer dan een roman alleen!
Ik heb het boek met heel veel genoegen gelezen. Ik bewonder je kijk op het leven ! En leer ervan ! Ga zo door !! Ik kan niet wachten op je volgende boek.
Lovestory and more. Thanda is meer dan een liefdesgeschiedenis. Het verhaal ademt levensvreugde uit, optimisme en liefdevolle betrokkenheid. Dat laatste is keihard werken. En dat doet Sophie dan ook. In haar relatie met Dolf komt zij zich meerdere malen tegen, in hun botsingen van temperament. Als Dolf dan ook nog ongeneeslijk ziek wordt, denkt Sophie aan het einde van haar kunnen te zitten in het maatje, vriendin, geliefde, vrouw, en moeder zijn! Maar liefde overwint alles, als je er maar voor gaat. Sophie speelt met verve haar heroische rol. Een topper, deze vrouw. Hartverwarmend en ontwapenend eerlijk!
In één avond heb ik je boek uit gelezen. Een boek wat puur geschreven is met veel emoties! Hoe kan het leven soms lopen en wat haal je zelf uit het leven! Heel bijzonder, ga door met schrijven!
Wat een prachtig en bijzonder boek. Ik heb het in een ruk uitgelezen. Ik heb erg veel respect voor je. Ik weet dat je vol inspiratie en levenslust weer gaat beginnen aan een nieuwe roman. Succes!
Ik kan niet wachten. Wat heb je een prachtig boek geschreven. Je wordt direct het verhaal ingezogen en leest het, bij wijze van spreken, in één adem uit. Je wilt weten hoe het afloopt. Herkent ook soms jezelf erin. Leeft mee met de hoofdpersoon. En dan de prachtige boodschappen die er in zitten. Ik kan het boek iedereen aanraden en hoop dat het een bestseller wordt. Debby, ga zo door, je hebt een prachtig talent."

Over de auteur
Debby Albers

In de zestiger jaren ben ik, uniek en autonoom, in totale vrijheid door de ooievaar op aarde gedropt. Naakt en zonder bezit. Luid schreeuwend gaf ik gelding aan mijn aardse bestaan. Ontelbare sterren en planeten stonden op het tijdstip van mijn levenslicht in de meest perfecte stand samen met de Maan, for ever and ever, mijn partner in crime. Met regelmaat zat het kleine meisje in mij op de kin van de lachende maan. Dromend met haar beentjes bungelend buiten boord. Vanuit de kosmische ruimte een perfect uitzicht op het kleine bolletje Aarde. Haar ene beentje bungelde in een tijdperk wat gauw ten einde zou lopen; het Vissentijdperk. Het andere beentje vreugdevol in een nieuw tijdperk; het Aquariustijdperk. The Age of Aquarius. Vrijheid!! De waarden van het Aquarius tijdperk zijn naast vrijheid, transparantie, openheid, eerlijkheid, broederschap en gelijkheid. Als een virusbesmetting bereiken deze universele waarden elk hart. Het bonkende energetische hart. De grote familie-huiskamer waar we de kosmische energie, onze ‘levensadem’ delen.

In het verhaal VRIJHEID. De droom van Sophie, onderstreep ik de kracht van creativiteit in welke vorm dan ook. Elk mens wordt als een creatief wezen geboren met unieke goddelijke gaven die als bloemen openbloeien in het licht van de zon. Kunst maakt de geest vrij. Kunst raakt het hart. Kunst voedt de ziel. Kortom; Kunst is een spirituele gids voor elk mensenleven in onze creatieve deelmaatschappij.

Toon aanbod