Vrijheid
Vrijheid

Vrijheid

De droom van Sophie

Na een inktzwarte periode verlost Sophie zich uit haar geestelijke gevangenis. Door de magie van het verfpenseel, haar gezin en de inwijding in de godinnenwereld, creëert ze haar droom in Italië

Serie

Auteur

Debby Albers

Spreker

Kayleigh Dulac

Speelduur

5 uur 48 min

€ 14,99

Beschrijving

Sophie, moderne vrouw, moeder en weduwe, droomt een leven lang van vrijheid, ware liefde en fijne seks. Helaas botst haar leven telkens op een tragedie. Als de magie van het verfpenseel op het schilderdoek verschijnt komt de omslag. Haar creatieve doeken verkondigen de boodschap van vrijheid en hemelse seks. Godin Aphrodite support 24/7 de vrouw en de kunstenaar in haar. De korte affaire met Luigi, een gefortuneerde Italiaanse vakantieliefde, achtervolgt de diva voor jaren maar tegelijkertijd moedigt hij haar levensmissie aan. Juist in het vrome Italië, laat de sensuele Sophie zich inspireren door een prachtig eeuwenoud klooster. Op deze vruchtbare Toscaanse bodem creëert ze onverzettelijk haar heilige droom over een warme wereld vol liefde, creativiteit, sensualiteit en vooral VRIJHEID.

Ruim één op de drie mensen in Nederland krijgt een bepaalde vorm van kanker of sterven aan hartkwalen en één op de drie huwelijken strandt. Een afschuwelijke achtbaan van negatieve gevoelens in ontelbare levens. Ook in het leven van Sophie, de hoofdpersonage in de roman. Maar zij toont, weliswaar rebellerend tegen de maatschappij, de verlossing uit haar geestelijke gevangenis en haar ingesnoerde zedige keurslijf. De lichtkracht van liefdevolle seks, van kunst, creativiteit, de warmte van haar gezin en de inwijding in de godinnenwereld, waarin ze een glimp krijgt over de oude geheimen van de dood en het leven, zijn de sleutels tot zelfbevrijding. Wonderen zijn ineens heel gewoon.

De ‘ik cultuur’ overladen met gestreste aandacht op de ‘koude’ apparaten zal het onderspit delven van de oprechte ‘warme’ oog in oog en huid op huid aandacht voor elkaar. Daarnaast onze zorg voor Moeder Aarde met alles wat daarop leeft. Onze uitgeputte aarde welteverstaan. Het roer moet om. Consuminderen is het credo om onze planeet opnieuw in bloei te zetten.
Vrijheid en Liefde voor iedereen; de droom van Sophie

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

4 december 2019

ISBN

9789462552050

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 48 min

Bestandsgrootte

479 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

In de zestiger jaren ben ik, uniek en autonoom, in totale vrijheid door de ooievaar op aarde gedropt. Naakt en zonder bezit. Luid schreeuwend gaf ik gelding aan mijn aardse bestaan. Ontelbare sterren en planeten stonden op het tijdstip van mijn levenslicht in de meest perfecte stand samen met de Maan, for ever and ever, mijn partner in crime. Met regelmaat zat het kleine meisje in mij op de kin van de lachende maan. Dromend met haar beentjes bungelend buiten boord. Vanuit de kosmische ruimte een perfect uitzicht op het kleine bolletje Aarde. Haar ene beentje bungelde in een tijdperk wat gauw ten einde zou lopen; het Vissentijdperk. Het andere beentje vreugdevol in een nieuw tijdperk; het Aquariustijdperk. The Age of Aquarius. Vrijheid!! De waarden van het Aquarius tijdperk zijn naast vrijheid, transparantie, openheid, eerlijkheid, broederschap en gelijkheid. Als een virusbesmetting bereiken deze universele waarden elk hart. Het bonkende energetische hart. De grote familie-huiskamer waar we de kosmische energie, onze ‘levensadem’ delen.

In het verhaal VRIJHEID. De droom van Sophie, onderstreep ik de kracht van creativiteit in welke vorm dan ook. Elk mens wordt als een creatief wezen geboren met unieke goddelijke gaven die als bloemen openbloeien in het licht van de zon. Kunst maakt de geest vrij. Kunst raakt het hart. Kunst voedt de ziel. Kortom; Kunst is een spirituele gids voor elk mensenleven in onze creatieve deelmaatschappij.