Luistervoorbeeld

Lichaamstaal

Alles wat je moet weten om mensen beter te begrijpen en te beïnvloeden
Auteur Frank van Marwijk
Voorlezer Bard Bothe
Speelduur 8u 23m 26s
€ 12,99

Beschrijving

Er gaat niets boven een persoonlijk gesprek. Maar hoe vaak heb je je niet vergist in de mooie praatjes en de blauwe ogen van je gesprekspartner? Reken af met leugens, twijfels en verkeerde indrukken en ontdek hoe je met kennis van lichaamstaal mensen feilloos doorziet.

Lichaamstaalexpert Frank van Marwijk kent als geen ander de betekenis van de signalen die we onbewust uitzenden. Hij weet wat mensen bedoelen met hun houding, gebaren, gezichtsuitdrukkingen en stemgebruik. Na het lezen van dit boek boordevol verhalen en handige tips hoef je niet meer te twijfelen over je oordeel:

• Hij zegt dat hij het ermee eens is. Maar is dat wel zo?
• Het sollicitatiegesprek ging prima. Toch?
• Ze is de geschikte persoon voor de klus. Zegt ze.
• Hij zegt dat het nooit eerder is gebeurd. Klopt dat wel?

Niemand weet meer over lichaamstaal dan Frank van Marwijk, Nederlands bekendste lichaamstaalexpert. Hij geeft trainingen en presentaties en is de auteur van de bestsellers 'Manipuleren kun je leren', 'Het groot complimentenboek' en 'Doe niet zo moeilijk'. Hij is een bekend gezicht in de media en analyseerde het gedrag van talloze bekende Nederlanders.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 17 januari 2020
ISBN 9789462552265
Taal Nederlands
Speelduur 8u 23m 26s
Bestandsgrootte 691 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Frank van Marwijk

Frank van Marwijk is Nederlands bekendste lichaamstaalexpert. Zijn kennis van sociaal-psychologische inzichten combineert hij met scherpe observaties uit de praktijk. Frank van Marwijk is directeur en oprichter van Bodycom Lichaamscommunicatie, het trainings- en adviesbureau op het gebied van lichaamstaal en non-verbale communicatie. Frank is een enthousiaste spreker en verzorgt inspirerende lezingen, in-company workshops en presentaties op congressen. Verder coacht hij mensen op het gebied van relatiemanagement en persoonlijke effectiviteit. Frank is auteur van de bestsellers Manipuleren kun je leren, Manipuleren op je werk, Lichaamstaal, Doe niet zo moeilijk, co-auteur van Het groot complimentenboek en samensteller/auteur van de Complimentenkalender.

Toon aanbod