Luistervoorbeeld

Luca

SerieChicago Syndicate deel 2
Auteur Soraya Naomi
Voorlezer Miranda Jansen
Speelduur 10u 14m 20s
€ 9,99

Beschrijving

Luca had alles over voor Fallon, maar als onderbaas van het Chicago Syndicate is hij verantwoordelijk voor een groot deel van deze maffia-organisatie. Fallon is een zwakke schakel die hij zich niet langer kan veroorloven.
Nu Fallons oude, vertrouwde leven steeds verder uit elkaar valt, heeft ze Luca harder nodig dan ooit. Maar kan ze voorbij de leugens en het bedrog kijken? Liefde verbindt hen waar geheimen hen uit elkaar hebben gedreven. Zelfs na alles wat er gebeurd is, heeft Fallon nog steeds Luca’s hart in haar handen. Zijn leven is echter in handen van het Syndicaat.

Hoe kan Luca een leven opbouwen met de vrouw van wie hij houdt en tegelijkertijd trouw blijven aan een organisatie die boven elke wet staat? Het is een keuze die voor hem onmogelijk is – tot omstandigheden hem dwingen te kiezen en het voor Luca een zaak van leven of dood wordt.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 31 maart 2020
ISBN 9789462552708
Taal Nederlands
Speelduur 10u 14m 20s
Bestandsgrootte 843 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Soraya Naomi

Soraya Naomi is de auteur van de Chicago Syndicate maffiaserie. Ze schrijft prikkelende romans met een verleidelijke mix van romantiek, spanning en mannen die koste wat het kost voor de liefde vechten.

Toon aanbod