Cam
Cam

Cam

Hij mag dan arrogant en charismatisch zijn, maar Adriano Montesi is ook als een blok gevallen voor Camilla Guillermo...

Serie

Auteur

Soraya Naomi

Spreker

Tineke Blok

Vertaler

Jacodine van de Velde

Speelduur

12 uur 48 min

€ 7,99

Beschrijving

Hij mag dan arrogant en charismatisch zijn, maar Adriano Montesi is ook als een blok gevallen voor Camilla Guillermo. Adriano heeft een missie: een nieuw imperium opbouwen en een van de machtigste mannen in Chicago worden. Dat weerhoudt hem er niet van om zich steeds meer met Cam verbonden te voelen. Al snel wordt hij echter door tegengestelde emoties verscheurd en met zijn eigen demonen geconfronteerd.

Camilla’s leven staat helemaal op zijn kop sinds ze officieel lid is geworden van het Chicago Syndicate en met Adriano herenigd is. Nu heeft ze eindelijk een familie waar ze op kan vertrouwen en is ze samen met de man die ze altijd al heeft gewild maar nooit de hare kon noemen.

Liefde binnen de maffia is echter niet alleen gecompliceerd; liefde is ook ronduit gevaarlijk. En nu Adriano en Cam beide bij het syndicaat horen, hebben ze een ingewikkelde rol te spelen met nieuwe regels, nieuwe medestanders en nieuwe vijanden met wie ze te maken krijgen terwijl ze de puinhopen van het verleden nog niet achter zich hebben gelaten...Soraya Naomi werd geboren in Suriname en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Nederland. Ze schrijft zowel in het Nederlands als in het Engels en deinst niet terug voor gedurfde verhalen.

Soraya publiceerde in juli 2014 via Amazon haar eerste boek ‘Fallon’ uit de ‘Chicago Syndicate’-serie. In november 2018 werd dit boek vertaald en opnieuw in het Nederlands uitgebracht, gevolgd door de volgende titels in de serie. De Chicago Syndicate-serie is een maffiareeks waarbij verleiding, spanning en romantiek hand in hand gaan.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

19 augustus 2021

ISBN

9788726914825

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 48 min

Bestandsgrootte

541 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Soraya Naomi Bekijk alles

Luca’s liefde

Luca’s liefde

Soraya Naomi

€ 7,99
Cesare

Cesare

Soraya Naomi

€ 3,99
Henry

Henry

Soraya Naomi

€ 7,99
Carmine

Carmine

Soraya Naomi

€ 7,99

Meer spreker Tineke Blok Bekijk alles

Striemen aan het zwembad

Striemen aan het zwembad

Fiona Gothfield

€ 5,95
Striemen aan het zwembad

Striemen aan het zwembad

Fiona Gothfield

€ 5,95
Kriebels op glad ijs
€ 8,95