Zomer in het kunstcafé
Zomer in het kunstcafé

Zomer in het kunstcafé

Als je een prachtige, paarse motor zou winnen en je man zou zeggen dat je hem beter kon verkopen omdat je te dik was om in een motorpak te passen, wat zou jij dan doen..?

Auteur

Sue McDonagh

Spreker

Jantine van den Bosch

Speelduur

11 uur 29 min

€ 9,99

Beschrijving

Als je een prachtige, paarse motor zou winnen en je man zou zeggen dat je hem beter kon verkopen omdat je te dik was om in een motorpak te passen, wat zou jij dan doen? Zijn raad opvolgen of stiekem motorrijles nemen?
Kunstenares en café-eigenaar Lucy Daumier kiest voor het laatste, maar de lessen zijn verre van eenvoudig. En onder de kritische blik van rijinstructeur Ash Connor gaat het al helemaal niet van een leien dakje. Maar gaandeweg krijgt ze het motorrijden onder de knie en wordt ze weer de uitbundige jonge vrouw die ze ooit was. Een spannende zomer met nieuwe vriendschappen volgt. Ook beseft Lucy dat Ash niet de man is die hij op het eerste gezicht lijkt. Ze ontmoet zijn zevenjarige dochter Daisy en moet haar mening over Ash bijstellen. Maar kan Lucy echt nieuw geluk vinden als een wraakzuchtig familielid haar het liefste zou zien falen?

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

23 april 2020

ISBN

9789462552722

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 29 min

Bestandsgrootte

947 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Sue McDonagh woont aan de kust van Wales en was politieagente in Essex voordat op zeer jonge leeftijd bij haar kanker werd ontdekt. Dankzij de ondersteuning van haar familie en vrienden herstelde ze volledig, stopte met haar werk bij de politie, ontmoette de man met wie ze wilde trouwen en verhuisde naar Wales, naar een klein stadje dat dacht dat het een dorp was. Op die plek schrijft ze haar romantische boeken en maakt ze prachtige waterverfschilderijen, die ook te zien zijn op de covers van haar romans.

Meer auteur Sue McDonagh Bekijk alles

Dromen in het kunstcafé
€ 14,99
Ontmoeting in het kunstcafé
€ 14,99
Thuis in het kunstcafé
€ 14,99

Meer spreker Jantine van den Bosch Bekijk alles

Het begint met een kus
€ 9,99
Het begint met een lach
€ 9,99
Het begint met een blik
€ 9,99
Het begint met de geur van sneeuw
€ 7,99