Zomer in Carrick Park
Zomer in Carrick Park

Zomer in Carrick Park

Een zomerse trouwerij. Vijftig cupcakes. En een man die ze nooit meer zou zien, dacht ze... Als Joel Leicester en Rosa Tempest elkaar weer tegenkomen, komen gevoelens uit het verleden weer boven.

Serie

Auteur

Kirsty Ferry

Spreker

Wietske Janssen

Speelduur

3 uur 28 min

€ 9,99

Beschrijving

Een hartverwarmende feelgood voor de fans van Marian Keyes Een zomerse trouwerij. Vijftig cupcakes. En een man die ze nooit meer zou zien, dacht ze... Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze haar ogen bijna niet geloven. Van alle hotels in heel noordelijk Yorkshire, moet juist de man die haar hart heeft gebroken, Carrick Park binnen wandelen. De laatste keer dat Rosa Joel zag, was toen ze na een doldwaze vakantie voor zijn voordeur stonden en werden begroet door een vrouw die beweerde zijn verloofde te zijn. Rosa is toen niet blijven hangen om Joels kant van het verhaal te horen. En nu, zes jaar later, heeft het lot dus een onaangename verrassing voor haar in petto. Want de toch al desastreuze trouwerij op Carrick Park kan namelijk alleen worden gered als Rosa en Joel met elkaar samenwerken.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

20 mei 2020

ISBN

9789462552746

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 28 min

Bestandsgrootte

286 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Kirsty Ferry komt uit het noordoosten van Engeland. Ze won de English Heritage/ Belsay Hall National Creative Writing-wedstrijd en heeft artikelen en korte verhalen gepubliceerd in verschillende tijdschriften. Ferry’s werk verschijnt ook in verschillende bloemlezingen, met uiteenlopende thema’s als vampiers, misdaad, engelen en meer. Ze houdt ervan spookachtige mysteries te schrijven en feit en fictie met elkaar te verweven. Het onderzoek vind ze bijna net zo leuk als het schrijven van het boek zelf.

Meer spreker Wietske Janssen Bekijk alles

Daisy

Daisy

Debra Eliza Mae

€ 9,95
Valstrik

Valstrik

Ellen de Vriend

€ 12,99
Dwaalspoor

Dwaalspoor

Ellen de Vriend

€ 9,99
De rozentuin

De rozentuin

Tracy Rees

€ 12,99