Luistervoorbeeld

Denken als André Rieu

SerieTopondernemers
Auteur Johan Nebbeling
Voorlezer Timo Kamst
Speelduur 1u 57m 36s
€ 9,99

Beschrijving

André Rieu is één van 's werelds best verkopende artiesten. Met de walsen van Johann Strauss verkocht hij miljoenen albums en honderdduizenden concertkaarten. Rieu is dan ook niet alleen een succesvolle muzikant, maar ook een ervaren ondernemer die alles net even anders doet. Wat kunnen we van hem leren?
Johan Nebbeling is gefascineerd door André Rieu. Hoe kan een artiest met een orkest dat klassieke muziek speelt de hele wereld veroveren? In dit boek ontleedt Nebbeling de muzikant en de ondernemer.
Hoe doen ze dat toch, de zakelijke genieën over wie we het ene na het andere succes horen? Lees het in de serie Topondernemers, waarin de successen (en de mislukkingen) van bekende Nederlandse en buitenlandse ondernemers worden ontrafeld.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 3 juni 2020
ISBN 9789462552890
Taal Nederlands
Speelduur 1u 57m 36s
Bestandsgrootte 161 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Johan Nebbeling

Schrijver, journalist en bladenmaker Johan Nebbeling ontdekte dat een notaris veel meer is dan een juridisch expert. Het vergt veel tact en wijsheid om elke dag weer begrip te tonen voor alle menselijke emoties in je kantoor. Nebbeling is een geboren verhalenverteller.

Toon aanbod