Luistervoorbeeld

Een ondertoon van liefde

SerieSommeliers deel 1
Auteur Kate Paris, Rian Sevenhuijsen
Voorlezer Jantine van den Bosch
Speelduur 9u 30m 24s
€ 12,99

Beschrijving

De dag waarop Ivy Jansen haar grootste ambitie waar zou maken, werd de dag waarop ze alles verloor. Haar toekomstdroom. Haar grote liefde. Haar zelfvertrouwen. Gebroken vlucht ze vanuit Amerika terug naar Nederland, waar ze veiligheid zoekt in de nachtclub van jeugdvriend Bernd. Haar collega's ontdekken al snel dat ze een bijzondere gave heeft als het aankomt op het herkennen van wijn en verleiden haar tot het spel 'The kiss of the bottle'.

Ongewild trekt ze hierbij de aandacht van Alexander Ford, manager van het exclusieve Hotel Ford. Hij biedt Ivy een baan aan als sommelier in zijn restaurant. Al snel gaat ze niet alleen helemaal op in haar werk, maar ook in de relatie met Alexander, die haar precies geeft wat ze nodig heeft. Tot een echo uit Ivy's verleden doordringt in haar nieuwe leven en de geschiedenis zich dreigt te herhalen.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 30 juli 2020
ISBN 9789462553422
Taal Nederlands
Speelduur 9u 30m 24s
Bestandsgrootte 783 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Kate Paris

Kate Paris: "Dat je door met woorden te spelen een verhaal kunt vertellen, vind ik al zo lang als ik me kan herinneren fascinerend. Zodra ik leerde schrijven probeerde ik me deze kunst eigen te maken. Mijn eerste verhalen gingen over prinsessen, die niet alleen prinsen wakker konden kussen, maar ook met zeppelins de wereld verkenden en daar dikke boeken over vulden."

Toon aanbod