Narcisme

Narcisme

En toxische relaties (ont)snappen

Dit boek onthult de geheimen van toxische relaties en narcisme en biedt inzicht in hun herkenning, begrip en omgang. Dit boek biedt waardevol inzicht in narcisme en helpt je om eraan te ontsnappen.

Auteur

Gina Peeters

Spreker

Gina Peeters

Speelduur

5 uur 4 min

€ 14,99

Beschrijving

Dit boek gaat over toxische relaties en narcisme en hoe je deze kan herkennen. Meer nog, hoe je ze kan begrijpen, hoe je ermee om kan gaan en hoe je eraan kan ontsnappen. Want iedereen komt in zijn of haar leven weleens in aanraking met een narcist: of het nu je partner, je collega, je baas of een familielid is.

Nadat Gina Peeters in een tv-programma had getuigd over haar ervaring met een toxische relatie en narcisme werd ze overstelpt met reacties. Mensen wilden hun verhaal doen of vroegen om hulp.

In Narcisme en toxische relaties (ont)snappen bundelt Gina alle inzichten over narcisme en toxische relaties die ze de voorbije jaren als narcismecoach en ervaringsdeskundige heeft verzameld. Wetenschappelijke inzichten over narcisme worden geïllustreerd met verschillende getuigenissen van mannen en vrouwen die zelf in een toxische relatie zaten. Op die manier helpt dit boek jou te snappen wat narcisme inhoudt, zodat jij eraan kan ontsnappen.

Naast narcismecoach is Gina Peeters ook cognitieve gedragscoach, talent- en jobcoach, hartcoherentiecoach en stress- en burn-outbegeleider. Na een boeiende carriere in de mediawereld richtte Gina zich op een mensgerichte job als coach, trainer, keynote- en publieke spreker. Met haar expertise begeleidt ze individuen, medewerkers, teams en leidinggevenden.

Details

Imprint

Pelckmans

Uitgever

Pelckmans uitgevers

Publicatiedatum

8 december 2023

ISBN

9789463106054

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 4 min

Bestandsgrootte

417 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags