De toekomstformule

De toekomstformule

De zoektocht naar de spelregels van morgen

In De toekomstformule reikt Jo Caudron een methode aan om de belangrijkste disrupties van morgen in kaart te brengen en biedt vervolgens een model aan om via duurzame innovatie oplossingen te vinden.

Auteur

Jo Caudron

Spreker

Marc Fransen

Speelduur

9 uur 4 min

€ 14,99

Beschrijving

De wereld bevindt zich op een keerpunt. Voor het eerst in onze recente geschiedenis is er een overheersend gevoel dat mens, maatschappij en economie op een andere manier verder moeten. Het oude model, het oude normaal, lijkt stilaan op zijn einde te lopen.

We zijn natuurlijk al langer bekend met grote uitdagingen zoals klimaatverandering, digitale transformatie, en maatschappelijke evoluties op het vlak van wonen, werken, mobiliteit, gezondheidszorg en migratie. Sinds kort hebben we echter te maken met een versnelling van deze ontwikkelingen. Gebeurtenissen zoals de coronapandemie, klimaatrampen, geopolitieke conflicten en andere systeemschokken nopen bedrijven en organisaties om te leren omgaan met ongeziene veranderingen.

Maar hoe moet het nu verder in de toekomst, als de oude spelregels van maatschappij en economie niet langer gelden?

In zijn boek De toekomstformule reikt Jo Caudron een methode aan om de belangrijkste disrupties van morgen in kaart te brengen. Hij vertrekt vanuit uitdagingen en onzekerheden, en biedt vervolgens een model aan om via duurzame innovatie oplossingen te vinden.

Jo Caudron is al jaren actief als digitaal ondernemer en transformatiestrateeg. Hij heeft verschillende boeken op zijn naam staan die allemaal een bron van inspiratie vormen voor individuen, bedrijven en beleidsmakers in deze transformatieve tijden. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker.

Details

Imprint

Pelckmans

Uitgever

Pelckmans uitgevers

Publicatiedatum

8 december 2023

ISBN

9789463106078

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 4 min

Bestandsgrootte

748 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Jo Caudron Bekijk alles

Vlaams De wereld is rond

De wereld is rond

Jo Caudron

€ 14,99

Meer spreker Marc Fransen Bekijk alles

Vlaams Undercover

Undercover

Vic Thiefs

€ 12,95