Oefenen in liefde
Oefenen in liefde

Oefenen in liefde

- als er geen wij is -

Autobiografisch verhaal over de bijzondere liefde tussen een vrouw die vooral verbinding zoekt en een man die Asperger blijkt te hebben. Kwetsbaar en krachtig.

Auteur

Marieke van Nimwegen

Spreker

Marieke van Nimwegen

Speelduur

0 uur 53 min

€ 4,99

Beschrijving

Verliefd. Verdwaald. Verhuisd. Vertrouwd. Verdwenen. In vijf scenes ontvouwt zich het intense verhaal van een grote liefde voor een man die Asperger bleek te hebben. Wat maakte toch dat het maar liefst 15 jaar duurde, voordat deze oefening in liefde tot een slotakte kwam? De aantrekkingskracht tussen de man met zijn bijzondere eigen wereld en de vrouw die bovenal verbinding zoekt is groot, zoveel is zeker. Hun ontmoetingen brengen (vooral haar?) veel vreugde en veel verdriet. Psychiater Bram Sizoo schrijft hierover: 'Marieke durft zich kwetsbaar op te stellen zonder ook maar een keer de ander te devalueren. Heel knap. De stijl is professioneel en het leest vlot en prettig. Ik denk dat anderen zeker steun kunnen vinden in de herkenning.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

6 oktober 2017

ISBN

9789463270120

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 53 min

Bestandsgrootte

73 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Marieke van Nimwegen (1952) publiceerde eerder over gezondheid, duurzaamheid en consuminderen. Enkele jaren geleden ontdekte ze het autobiografisch schrijven. Zo terugkijken naar gebeurtenissen in het verleden brengt helderheid en heling. Dat bleek al uit haar sprookjesboekje Het meisje dat meestal mislukte. Met dit tweede boek laat zij opnieuw zien hoe waardevol schrijven over je eigen leven kan zijn.