Luistervoorbeeld

De Laatste Profeet en de Giganten

SerieDe Laatste Profeet deel 2
Auteur Han Peeters
Voorlezer Sander Davids Blumink
Speelduur 10u 2m 24s
€ 18,95

Beschrijving

OrlandO van Straten (18 jaar) wordt door zijn biologische vader Kronos naar een verre planeet gestuurd om daar orde op zaken te stellen. Tijdens zijn missie dreigt de mensheid op aarde te worden aangevallen door de Giganten, reusachtige reptielen die staan voor het kwaad in het universum. Emile van Straten neemt de leiding van het OgenOOtschap op zich en met behulp van zijn vriend Jonathan probeert hij de wereld voor het onheil te behoeden. Ze graven diep in de geschiedenis en komen uit bij het Oude Testament, waarin cryptisch staat beschreven wat er zich destijds werkelijk heeft afgespeeld.

Dit boek De Laatste Profeet en de Giganten is het tweede deel uit de serie De Laatste Profeet en staat geheel op zichzelf.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 26 februari 2019
ISBN 9789463270564
Taal Nederlands
Speelduur 10u 2m 24s
Bestandsgrootte 827 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Han Peeters is gefascineerd door de wereldgeschiedenis die hij op geheel eigen wijze interpreteert. Door zijn snelle en prettige schrijfstijl weet hij de aandacht van de lezer vast te houden. In de serie De Laatste Profeet heeft hij zijn favoriete genre gevonden dat omschreven wordt als een combinatie van fictie, non-fictie, science fiction en fantasy in de stijl van een thriller.'

Over de auteur
Photo Han Peeters
Han Peeters

Han Peeters (1961) is schrijver, schaker, golfer en zeiler. Schrijven en alles wat ermee heeft te maken is wat hem nu voornamelijk bezighoudt.

Han zegt over zichzelf: "Ik heb in mijn leven veel meegemaakt. Te veel om daar in een korte tekst weergave van te doen. Mijn verhaal is te vinden in mijn autobiografie Afscheidsboek. Als je dat boek gelezen hebt, dan weet je precies wie ik ben".

Toon aanbod