Agile werken
Agile werken

Agile werken

Agile is populair, en niet zonder reden. Door kleine stappen te zetten en al doende te leren kun je veel sneller resultaat boeken en eerder inspelen op veranderingen.

Serie

Auteurs

Rini van Solingen, Rob van Lanen

Spreker

Rini van Solingen

Speelduur

1 uur 40 min

€ 9,99

Beschrijving

Agile is populair, en niet zonder reden. Door kleine stappen te zetten en al doende te leren kun je veel sneller resultaat boeken en eerder inspelen op veranderingen. Maar agile werken vereist wel dat je anders denkt en samenwerkt.

Rob van Lanen en Rini van Solingen hebben jarenlange ervaring met agile werken en leggen op een toegankelijke wijze uit hoe ook jij kunt profiteren van deze nieuwe denk- en werkwijze. Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de 60-minutenserie.

Inhoud
Voorwoord
1 Waarom Agile
2 Hoe werkt Agile
3 Wat is Agile
4 Welke Agile aanpakken zijn er
5 Wanneer wel Agile, en wanneer juist niet
6 Hoe start je met Agile werken
7 Hoe word je zelf Agile
Over de auteurs

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

12 juni 2018

ISBN

9789463270571

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 40 min

Bestandsgrootte

138 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Rini van Solingen is CTO bij Prowareness en hoogleraar aan de TU Delft. Hij is adviseur en coach op het gebied van Agile/Scrum projectmanagement en softwareontwikkeling, en leidt daarnaast het onderzoek en onderwijs over gedistribueerde softwareontwikkeling aan de TU Delft.Rob van Lanen is managementcoach en trainer bij Prowareness. Als managementcoach is hij met veel enthousiasme bezig met organisatieverbetering bij de klanten van Prowareness. Tegenwoordig is hij steeds frequenter actief in de directiekamers, aangezien van daaruit veel draagvlak voor organisatieverandering te realiseren is. Verder brengt hij zijn passie en ervaring over middels zijn workshops over leiderschap: De Wendbare Leider. Hij richt zich daarbij op houding, gedrag, competenties en vaardigheden van leidinggevenden.

Als Professional Scrum Trainer (PST) is Rob door Scrum.org gecertificeerd om praktijkgerichte trainingen voor de Scrum Master (PSM)- en Product Owner (PSPO)-rol te geven. Hij is hiervoor opgeleid door Ken Schwaber, bedenker van Scrum en founder van Scrum.org, het trainingsinstituut op het gebied van Scrum. Rob steekt veel passie en energie in zijn vele trainingen als ‘analoge man in een digitale wereld’ en dit waarderen zijn cursisten.

Naast deze rollen is Rob als vader in een jong gezin iedere dag aan het leren.

Meer auteur Rini van Solingen Bekijk alles

Formule X

Formule X

Jurriaan Kamer, Rini van Solingen

€ 12,99
De bijenherder

De bijenherder

Rini van Solingen

€ 14,99

Meer spreker Rini van Solingen Bekijk alles

Formule X

Formule X

Jurriaan Kamer, Rini van Solingen

€ 12,99
De bijenherder

De bijenherder

Rini van Solingen

€ 14,99