Sensitieve intelligentie

Sensitieve intelligentie

Het geheim van intuïtie en daadkrachtig leiderschap

Ontdek "Sensitieve Intelligentie" - een audioboek dat ondernemers en senior professionals begeleidt bij het benutten van hun sensitieve intelligentie als een krachtig instrument. In een wereld waarin empathie en zakelijk succes elkaar soms tegen lijken te werken, biedt dit boek een vernieuwende benadering om ze tot harmonie te brengen en succes te bereiken.

Auteur

Ann Baeke

Spreker

Amaryllis Temmerman

Speelduur

7 uur 31 min

€ 14,99

Beschrijving

Pioniers die ratio en intuïtie samenbrengen: it's your time!

Voel jij veel meer aan dan je collega's, maar wordt je boodschap niet gehoord? Ben jij de gedreven professional die heel snel doorheeft wat er nodig is, maar daar blijkbaar alleen in staat? Heel wat bedrijven hebben wel de intentie om mens- en innovatiegericht te zijn, maar weinig organisaties slagen er ook echt in om dat doel te bereiken. Inzetten op sensitieve intelligentie is de sleutel.

In dit boek deelt econoom en leiderschapsexpert Ann Baeke de geheime formules waarmee ze haar klanten - empaten, sensitieve snelle denkers, risicoanalisten en andere exoten - helpt aan het leiderschapsaanzien dat ze verdienen. Ze schreef dit boek speciaal voor ondernemers en senior leiders die heel scherpe antennes hebben, maar hun sensitiviteit niet altijd overgebracht krijgen.

Boordevol concrete tips, ook voor de no-nonsensemanager.

Ann Baeke heeft meer dan 20 jaar professionele management- en communicatie-ervaring. Met haar bedrijf Natural Leadership helpt ze bedrijfsleiders en ondernemers om hun eigen natuurlijke leiderschapsstijl te ontwikkelen, van zelfbewustzijn tot zelfrealisatie.

Details

Imprint

Pelckmans uitgevers

Uitgever

Pelckmans uitgevers

Publicatiedatum

19 februari 2024

ISBN

9789463376655

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 31 min

Bestandsgrootte

620 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags