De toekomst is terug

De toekomst is terug

Een oproep om ons leven in handen te nemen

Fons Van Dyck geeft zijn eigenzinnige maar grondig onderbouwde kijk op de wereld van gisteren, vandaag en morgen, met hoopvolle antwoorden en concrete handvatten.

Auteur

Fons Van Dijck

Spreker

Bob Selderslaghs

Speelduur

11 uur 8 min

€ 14,99

Beschrijving

Is de wereld de weg kwijt door de onstuitbare en steeds snellere opvolging van crisissen? Kunnen we het tij nog keren? En waar stevenen we anders op af? In De toekomst is terug geeft Fons Van Dyck zijn eigenzinnige maar grondig onderbouwde kijk op de wereld van gisteren, vandaag en morgen. Volgens de auteur staan we voor een mentale winter. Hoe die winter zal aanvoelen, bepalen we in ruime mate zelf.

In dit boek maakt u kennis met vier krachten die de toekomst altijd al hebben bepaald en dat zullen blijven doen: verkennen, verbinden, veroveren en verdedigen. Deze krachten zullen steeds meer met elkaar botsen in een strijd om maatschappelijke dominantie.

Dit grensverleggende boek van Fons Van Dyck bevat hoopvolle antwoorden en concrete handvatten, en nodigt u als lezer uit om actief mee te bouwen aan een betere toekomst.

Fons Van Dyck is doctor in de media- en communicatiestudies en politicoloog, en al vele jaren een gerespecteerde stem in de wereld van ondernemingen, politiek, middenveld en media. Hij staat aan het hoofd van de strategische denktank Think BBDO in Brussel, doceert over merken aan de Vrije Universiteit Brussel en was vele jaren columnist voor De Standaard.

Details

Imprint

Pelckmans uitgevers

Uitgever

Pelckmans uitgevers

Publicatiedatum

15 maart 2024

ISBN

9789463379915

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 8 min

Bestandsgrootte

917 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Bob Selderslaghs Bekijk alles

Vlaams Meester, ik heb geen tranen meer
€ 14,95
Vlaams Moordenaars en hun motieven
€ 17,95
Vlaams Stand-in

Stand-in

Bavo Dhooge

€ 12,99