Een steekje los
Een steekje los

Een steekje los

Leven met angst

Een toegankelijk, herkenbaar en kwetsbaar boek voor iedereen die (in)direct met een angststoornis te maken heeft. Onder andere over de ontwikkeling van de stoornis en verschillende therapievormen.

Serie

Auteur

Iris ter Haar

Spreker

Ortál Vriend

Speelduur

6 uur 5 min

€ 12,99

Beschrijving

‘Adem in, twee, drie, adem uit, twee, drie, vier. Herhaal ik als een mantra in mijn hoofd. Ik probeer mijn longen te vullen, maar de typische ziekenhuislucht lijkt steeds minder zuurstof te bevatten.’
Fris afgestudeerd psycholoog Iris ter Haar begint vol goede moed aan haar carrière als ondernemer. Voor de buitenwereld lijkt alles haar goed af te gaan, maar ongemerkt wordt haar wereld kleiner en kleiner, tot ze haar huis niet meer uit durft. Als bezigheidstherapie borduurt ze zich de blaren op de vingers terwijl ze op een eindeloos lijkende wachtlijst staat voor een psycholoog. In 2018 krijgt ze de diagnose paniekstoornis en agorafobie. Inmiddels heeft Iris een succesvolle borduurwebshop en lukt het haar (meestal) weer om zonder klamme handen de deur uit te gaan. In dit boek vertelt ze op luchtige wijze hoe het is om opgeslokt te raken door angsten tot je jezelf verliest. Maar ook hoe ze - met ups en downs - de draad weer oppakt. Inclusief handige lijstjes met wat je kunt doen als je een paniekaanval hebt, hoe je een wachtlijst doorkomt en de wetenschap achter angststoornissen.

Details

Imprint

Blossom Books BOLD

Uitgever

Blossom Books B.V.

Publicatiedatum

14 september 2021

ISBN

9789463492737

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 5 min

Bestandsgrootte

334 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Ortál Vriend Bekijk alles

De burgerwacht

De burgerwacht

Ellen Lina

€ 14,99
Eigenlijk Eva

Eigenlijk Eva

Abby Chava Stein

€ 14,99
Oorlog in inkt

Oorlog in inkt

Annemarie van den Brink, Suzanne Wouda

€ 12,99
De Cirkel

De Cirkel

Dave Eggers

€ 15,99