Eetgestoord
Eetgestoord

Eetgestoord

Charlotte Simons beschrijft in dit boek haar diagnose (boulimia nervosa) en de lange weg naar haar herstel. Ook bespreekt ze andere vormen van eetstoornissen.

Serie

Hoofdzaken deel 6

Auteur

Charlotte Simons

Spreker

Melissa Drost

Speelduur

7 uur 28 min

€ 13,99

Beschrijving

De meeste mensen hebben wel ongeveer een vaag idee van wat anorexia nervosa inhoudt. Boulimia nervosa daarentegen is alweer een stuk minder bekend, en van de eetbuistoornis - ook wel Binge Eating Disorder (BED) - of eetstoornis NAO heeft het grootste deel eigenlijk geen enkel notie.
Charlotte Simons kreeg boulimia nervosa toen ze pas twaalf jaar oud was. Ruim achttien jaar later is ze grotendeels hersteld, maar voor haar gevoel zal ze altijd met één voet in de parallelle wereld van haar eetstoornis blijven staan. In dit boek vertelt ze zonder schroom over haar diagnose, geeft ze haar kritische kijk op de huidige hulpverlening en beschrijft ze de lange weg naar haar herstel. Ook bespreekt ze de andere vormen die deze ziekte kent door in gesprek te gaan met ervaringsdeskundigen en specialisten.
Dit indrukwekkende zesde deel in de Hoofdzaken-serie geeft een compleet en helder beeld van de diagnose eetstoornis en zal voor herkenning en begrip zorgen bij iedereen die met een eetstoornis te maken heeft.

Details

Imprint

Blossom Books BOLD

Uitgever

Blossom Books B.V.

Publicatiedatum

24 maart 2023

ISBN

9789463493420

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 28 min

Bestandsgrootte

410 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer spreker Melissa Drost Bekijk alles

The dress

The dress

Colleen Hoover

€ 4,99
€ 16,99
De jacht op de groene diamant
€ 12,99

In haar voetsporen

Anna E. Wahlgren

€ 14,99