Luistervoorbeeld

Het rimpeleffect

Auteur Claudia Schoemacher
Spreker Chava voor in 't Holt
Speelduur 9u 43m 17s
€ 14,95

Beschrijving

Het rimpeleffect van Claudia Schoemacher is een roman over Julia Smith.

Julia is journalist en getrouwd met de vermaarde advocaat Hugo Smith. Ze wonen met hun dochtertje in een miljoenenvilla en leiden een, voor de buitenwereld, glamoureus leven. Maar achter die façade gaat een afbrokkelend huwelijk schuil. Hugo heeft de ene affaire na de andere en wanneer hij tot overmaat van ramp failliet wordt verklaard, stort Julia in. Ze is intens moe en glijdt langzaam maar zeker weg in een depressie die leidt tot een zelfmoordpoging. Terwijl ze in coma ligt, wordt Julia teruggevoerd naar 1997, het jaar waarin ze het gelukkigst was. Ze realiseert zich dat ze dit keer lering moet trekken uit het verleden zodat ze, eenmaal terug in haar werkelijke leven, sterker en zelfstandig haar keuzes kan maken.

Claudia Schoemacher wil met Het rimpeleffect het taboe op depressie en zelfmoord verder doorbreken. Eerder schreef zij het autobiografische Kind van de onderwereld en de roman Kamer 303.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 22 december 2017
ISBN 9789463620130
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 43m 17s
Bestandsgrootte 801 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Claudia Schoemacher

Claudia Schoemacher (1970) schreef het autobiografische Kind van de onderwereld en de roman Kamer 303. Daarnaast sprong ze in de bres voor kinderen van gedetineerden. Voor hen bedacht en presenteerde ze het tv-programma Je ouders in de lik. Momenteel is zij actief op haar eigen Youtubekanaal Claudia Schoemacher door dik en dun, waarop ze laat zien hoe ze de strijd met de kilo’s aangaat.

Toon aanbod