Luistervoorbeeld

Het huis met de geesten

Auteur Isabel Allende
Voorlezer Karin Douma
Speelduur 17u 27m 53s
€ 13,99

Beschrijving

Alba is het kind van een verboden liefde, waarmee haar moeder schande bracht over de familie Trueba. Alba gaat op zoek naar haar voorgeschiedenis en ontdekt drie uitzonderlijke vrouwen. Ze tekent het levensverhaal op van haar passionele moeder Blanca, van haar helderziende grootmoeder Clara en van Clara’s mooie zus, Rosa de Schone.

Met deze meeslepende liefdesroman bereikte Isabel Allende in één keer een miljoenenpubliek over de hele wereld. Het huis met de geesten werd verfilmd met in de hoofdrollen Antonio Banderas en Winona Ryder.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 4 september 2019
ISBN 9789463620468
Taal Nederlands
Speelduur 17u 27m 53s
Bestandsgrootte 1439 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘… een spectaculair debuut.’ – Vrij Nederland

‘Zodra je door het verhaal gegrepen bent, ben je alleen maar blij dat je nog zoveel te lezen hebt!’ – Cosmopolitan

‘… een indrukwekkende familiekroniek.’ – de Volkskrant

Over de auteur
Photo Isabel Allende
Isabel Allende

Isabel Allende (1942) werd geboren uit Chileense ouders en reisde als diplomatendochter over de hele wereld. Na de militaire staatsgreep in 1973 in Chili, waarbij haar oom, president Salvador Allende, werd vermoord, vestigde zij zich in Venezuela. Momenteel woont en werkt zij in San Francisco (Verenigde Staten).

Isabel Allende is een wereldberoemd schrijfster van talloze boeken, waaronder grote liefdesromans en historische romans. Zij is de eerste (en misschien nog steeds de enige) Latijns-Amerikaanse vrouw die een publiek van honderden miljoenen lezers en lezeressen heeft weten te bereiken en heeft laten kennismaken met de Zuid-Amerikaanse werkelijkheid, dat immense continent met zijn grote maatschappelijke tegenstellingen en overvloedige natuur. Al haar boeken zijn in het Nederlands vertaald.

Toon aanbod