Luistervoorbeeld

Altijd dichtbij

Hoe goed ken jij je vrienden eigenlijk?
Auteur Paula Daly
Spreker Relinde de Graaff
Speelduur 9u 55m 4s
€ 13,99

Beschrijving

Altijd dichtbij (Keep Your Friends Close) is de tweede thriller van Paula Daly die in het Nederlands verschijnt. Eerder schreef zij Ontaard (What Kind Of Mother Are You?) Haar boeken worden graag gelezen door de fans van Nicci French, Sophie Hannah en Paula Hawkins.

Wanneer de jongste dochter van Natty en Sean ziek wordt tijdens een schoolkamp en Natty een paar dagen van huis is om bij haar dochter te zijn, biedt haar goede vriendin Eve aan om haar gezin draaiend te houden. Bij thuiskomst blijkt dat die 'hulp' iets te ver is doorgeslagen: Sean is verliefd geworden op Eve en het huwelijk valt uiteen. En hoe hard Natty ook probeert haar leven opnieuw op te bouwen, Eve slaagt er steeds opnieuw in haar dat onmogelijk te maken. Dan ontvangt Natty een anoniem briefje waaruit blijkt dat dit bepaald niet de eerste keer is dat Eve op deze manier een gezin verwoest, met fatale consequenties. Natty is vastbesloten deze 'serieminnares' te ontmaskeren...

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 29 maart 2018
ISBN 9789463620482
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 55m 4s
Bestandsgrootte 817 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Paula Daly

Paula Daly is een Engelse fysiotherapeute en schrijfster. Ze is geboren in Lancashire en woont in het Lake District met haar man, drie kinderen en een hond. Paula woonde enige tijd in Frankrijk, maar miste het drukke Britse leven en keerde al na een paar jaar terug.

Ontaard (What Kind Of Mother Are You?) is haar eerste boek en werd nationaal en internationaal zeer goed ontvangen. Het werd door Strand Magazine genomineerd voor de prijs voor het beste debuut. Altijd dichtbij (Keep your friends close) stond in 2014 op de shortlist van de CWA Gold Dagger voor de beste misdaadroman.

Toon aanbod