Luistervoorbeeld

Samenzwering

Hoe Rusland Donald Trump aan zijn overwinning hielp
Auteur Luke Harding
Spreker Ad Knippels
Speelduur 11u 43m 35s
€ 15,99

Beschrijving

In Samenzwering onthult Luke Harding, onderzoeksjournalist van The Guardian, de ware aard van Trumps relatie met Rusland, die al sinds de jaren 80 bestaat. Harding heeft de hand weten te leggen op exclusieve nieuwe informatie, direct afkomstig uit bronnen binnen de internationale inlichtingengemeenschap.

Luke Harding vertelt een verbijsterend verhaal over schimmige vastgoeddeals, een Miss Universeverkiezing, gangsters, witwaspraktijken, computerhacks en (cyber)spionage door het Kremlin. Hij laat zien hoe machtige Russen als Aras Agalarov, Natalia Veselnitskaja en Sergej Kisljak mogelijk in opdracht van Vladimir Poetin opereerden. Enkele van de Amerikaanse hoofdrolspelers, onder wie Trumps campagneleider Paul Manafort, worden al vervolgd door de speciale aanklager Robert Mueller. Meer aanklachten lijken onvermijdelijk, nu deze crisis de regering Trump steeds verder in zijn greep krijgt.

Luke Harding weet met zijn boek door te dringen tot de kern van het grootste politieke schandaal van deze tijd. Rusland reorganiseert de wereld in zijn voordeel, wat iedereen zou moeten verontrusten.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 16 maart 2018
ISBN 9789463621076
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 43m 35s
Bestandsgrootte 966 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Luke Harding

Luke Harding (1968) is journalist en schrijver. Als correspondent buitenland van The Guardian berichtte hij over India, Duitsland en Moskou. Ook deed hij verslag van de oorlogen in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië. Zijn drie eerdere boeken zijn in een groot aantal landen verschenen.

Toon aanbod