Luistervoorbeeld

De Healing Code

Ontdek het geheim van gezondheid
Auteur Alex Loyd
Voorlezer Roel Fooij
Speelduur 10u 2m 7s
€ 13,99

Beschrijving

Stel je voor dat er een pil bestaat tegen alle mogelijke ziekteverschijnselen, tegen relatieproblemen en tegen blokkades op weg naar succes. Die zou je toch direct kopen? Alex Loyd biedt met De Healing Code een boek aan in plaats van pillen.

Op overtuigende en inspirerende wijze en aan de hand van talloze praktijkvoorbeelden laat Loyd je kennismaken met de zeven geheimen van het leven, van gezondheid en welbevinden. Pak de stress aan. Maak iedere dag zes minuten vrij voor zijn methode en leer hoe je je eigen lichaam en geest kunt beïnvloeden - zonder één enkele pil. Alex Loyd heeft psychologie en natuurgeneeskunde gestudeerd. Twaalf jaar lang zocht hij naar een middel dat zijn vrouw van haar chronische ziekte zou kunnen genezen. Uiteindelijk ontdekte hij het geheim van gezondheid. Deze ontdekking leidde tot het schrijven van dit boek. De Healing Code is een enorm succes in Amerika.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 21 februari 2018
ISBN 9789463621090
Taal Nederlands
Speelduur 10u 2m 7s
Bestandsgrootte 827 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Het intrigerende boek bevat een groot aantal voorbeelden uit de praktijk van het werken met de Healing Code.' (NBD Biblion)

Over de auteur
Photo Alex Loyd
Alex Loyd

Dr. Alex Loyd studeerde psychologie en natuurgeneeskunde. Hij schreef de internationale bestseller De Healing Code. Toen hij na veertig jaar weer contact had met zijn broer, veranderde zijn leven compleet en dat leidde tot het schrijven van een nieuw boek, dat alle adviesboeken overstijgt: De Love Code.

Toon aanbod