Luistervoorbeeld

Het spel van Floor

SerieFloor-trilogie deel 2
Auteur Renee van Amstel
Spreker Wietske Janssen
Speelduur 5u 58m 47s
€ 13,99

Beschrijving

Na Rick heeft Floor nooit meer gevonden wat ze werkelijk zocht: een nieuwe liefde die ook in staat was haar verlangen naar overgave te bevredigen. Tijdens de zoveelste opschoning van haar leven, doet ze niet alleen de laatste minnaar weg maar solliciteert ze ook naar een nieuwe baan als marketingmanager bij de glossy WAN!

Voor een commercial van dit magazine komt ze in contact met de cameraman Jon. Hij 'ziet' (want hij is tenslotte cameraman) wie ze werkelijk is: een mooie, jonge vrouw die hunkert naar overmeestering. Jon is een zeer bedreven BDSM'er, thuis in de Japanse bondagetechniek shibari.

Hij wekt opnieuw haar verlangen naar overgave, maar maakt - aanvankelijk - nauwelijks gebruik van haar bereidheid om zich aan hem te onderwerpen. En dan komt Rick weer in beeld...

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 26 maart 2018
ISBN 9789463621953
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 58m 47s
Bestandsgrootte 493 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Renee van Amstel is auteur van de erotische roman De overgave van Floor, eind november 2012 uitgebracht door Karakter Uitgevers. Maart 2013 verscheen een vervolg: Het spel van Floor en in juni deel 3: De Extase van Floor. In 2014 komt er een film gebaseerd op de deel 1 van de trilogie: De Overgave. Renee van Amstel is een pseudoniem van René Brouwer.

Toon aanbod