Luistervoorbeeld

De overgave van Floor

SerieFloor-trilogie deel 1
Auteur Renee van Amstel
Spreker Wietske Janssen
Speelduur 6u 8m 22s
€ 13,99

Beschrijving

Floor is een succesvolle high potential bij een telecombedrijf. Ze is begin dertig, leuk om te zien en gezegend met een gezonde dosis humor en relativersingsvermogen. Op een feestje ontmoet ze Rick, een paar jaar ouder, aantrekkelijk en als registeraccountant bezig met een veelbelovende carrière. Binnen een uur is Floor hopeloos verliefd en binnen een week hebben ze een relatie. Rick is in alle opzichten de ideale man: aantrekkelijk, succesvol, lief en attent. Ze hebben grenzeloze seks.

Gaandeweg ontdekt Floor dat Rick een tot dan toe nauwelijks ontwikkelde fascinatie heeft voor sm. Het begint met de simpele mededeling tijdens een intense vrijpartij dat hij wil dat ze alles voor hem doet. Daarna geeft hij haar opdrachten, onder meer om zich bij hem (alleen bij hem?) te melden in een hotelkamer. Op zijn initiatief bezoeken ze een parenclub.

Ze doen dingen waarvan Floor nooit gedacht had ze te zullen doen, maar ze doet het met verbazing, zonder terughoudendheid en met de steeds sterker wordende vraag waar haar eigen grenzen liggen...

Met De overgave van Floor schreef Renee van Amstel de eerste erotische roman van Nederlandse bodem die zich mag vergelijken met toppers in het genre als Vijftig tinten grijs en Negentig dagen Genevieve!

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 21 februari 2018
ISBN 9789463621960
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 8m 22s
Bestandsgrootte 506 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Renee van Amstel is auteur van de erotische roman De overgave van Floor, eind november 2012 uitgebracht door Karakter Uitgevers. Maart 2013 verscheen een vervolg: Het spel van Floor en in juni deel 3: De Extase van Floor. In 2014 komt er een film gebaseerd op de deel 1 van de trilogie: De Overgave. Renee van Amstel is een pseudoniem van René Brouwer.

Toon aanbod