Luistervoorbeeld

Het extase van Floor

SerieFloor-trilogie deel 3
Auteur Renee van Amstel
Spreker Wietske Janssen
Speelduur 5u 50m 17s
€ 13,99

Beschrijving

Na De overgave van Floor en Het spel van Floor is De extase van Floor de laatste titel in de Floor-trilogie. De twee eerdere Floor-romans waren de eerste erotische romans van Nederlandse bodem die zich mochten vergelijken met toppers in het genre als Vijftig tinten grijs en Negentig dagen Genevieve.

Floor heeft ontdekt dat ze nog gevoelens koestert voor haar ex Rick en heeft daarom, met instemming van Jon, ook Rick toegelaten tot haar liefdesleven. Ze geniet van haar twee mannen, beiden Dom, en hun soms ongenadige manier om haar lief te hebben. Maar dat niet alleen, ze constateert verbaasd dat zij maar al te graag - in opdracht van Rick - op zich geboden laat worden, waarna ze zich een halfuur moet overgeven aan de spannende wensen van de hoogste bieder.

Dan gebeuren er rare dingen. Er hangt een enkele en bebloede handboei aan haar deur en ze ontvangt een dreigbrief. Tegelijkertijd gaat ze zich meer en meer afvragen of haar toenemende behoefte om zich, als sub, volledig en zonder beperkingen ter beschikking te stellen aan een Dom, wel te rijmen is met haar liefde voor twee mannen. Er dringt zich een onmogelijke keuze op, die voelt als een keuze tussen liefde en haar behoefte aan submission.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 11 april 2018
ISBN 9789463621977
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 50m 17s
Bestandsgrootte 481 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Beter dan Vijftig tinten grijs.' (Chicklit.nl)

'Van Amstel heeft een goed boek geschreven voor idereen die heeft genoten van E.L. James.' (Leesfanaten.nl)

'Een roman van Nederlandse bodem. Van Amstel toont zich een vaardig schrijfster die de seksscènes weet op te schrijven zonder ranzig te worden.' (Noordhollands Dagblad)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Renee van Amstel is auteur van de erotische roman De overgave van Floor, eind november 2012 uitgebracht door Karakter Uitgevers. Maart 2013 verscheen een vervolg: Het spel van Floor en in juni deel 3: De Extase van Floor. In 2014 komt er een film gebaseerd op de deel 1 van de trilogie: De Overgave. Renee van Amstel is een pseudoniem van René Brouwer.

Toon aanbod