Het extase van Floor
Het extase van Floor

Het extase van Floor

'De extase van Floor' is de laatste titel in de Floor-trilogie. De twee eerdere Floor-romans waren de eerste erotische romans van Nederlandse bodem die zich mochten vergelijken met toppers in het genre als 'Vijftig tinten grijs'.

Serie

Auteur

Renee van Amstel

Spreker

Wietske Janssen

Speelduur

5 uur 50 min

€ 13,99

Beschrijving

Na De overgave van Floor en Het spel van Floor is De extase van Floor de laatste titel in de Floor-trilogie. De twee eerdere Floor-romans waren de eerste erotische romans van Nederlandse bodem die zich mochten vergelijken met toppers in het genre als Vijftig tinten grijs en Negentig dagen Genevieve.

Floor heeft ontdekt dat ze nog gevoelens koestert voor haar ex Rick en heeft daarom, met instemming van Jon, ook Rick toegelaten tot haar liefdesleven. Ze geniet van haar twee mannen, beiden Dom, en hun soms ongenadige manier om haar lief te hebben. Maar dat niet alleen, ze constateert verbaasd dat zij maar al te graag - in opdracht van Rick - op zich geboden laat worden, waarna ze zich een halfuur moet overgeven aan de spannende wensen van de hoogste bieder.

Dan gebeuren er rare dingen. Er hangt een enkele en bebloede handboei aan haar deur en ze ontvangt een dreigbrief. Tegelijkertijd gaat ze zich meer en meer afvragen of haar toenemende behoefte om zich, als sub, volledig en zonder beperkingen ter beschikking te stellen aan een Dom, wel te rijmen is met haar liefde voor twee mannen. Er dringt zich een onmogelijke keuze op, die voelt als een keuze tussen liefde en haar behoefte aan submission.

Details

Imprint

Storytel Publishing NL

Uitgever

Storytel Publishing Netherlands NL B.V.

Publicatiedatum

11 april 2018

ISBN

9789463621977

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 50 min

Bestandsgrootte

481 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Renee van Amstel Bekijk alles

Het spel van Floor

Het spel van Floor

Renee van Amstel

€ 13,99
De overgave van Floor

De overgave van Floor

Renee van Amstel

€ 13,99

Meer spreker Wietske Janssen Bekijk alles

Daisy

Daisy

Debra Eliza Mae

€ 9,95
Valstrik

Valstrik

Ellen de Vriend

€ 12,99
Dwaalspoor

Dwaalspoor

Ellen de Vriend

€ 9,99
De rozentuin

De rozentuin

Tracy Rees

€ 12,99