Luistervoorbeeld

Broeinest

Auteur Loes den Hollander
Voorlezer Sophie Veldhuizen
Speelduur 9u 35m 57s
€ 13,99

Beschrijving

Het is geen van de kinderen Van Dalen gelukt om aan de terreur van hun vader te ontkomen.

Over de gevolgen praten ze zo weinig mogelijk. De gewapende vrede in de familie krijgt het zwaar te verduren als dochter Thea op een ochtend wordt neergeschoten. Hoewel ze de aanslag overleeft, worden de verschillen tussen de familieleden blootgelegd en ontstaan er definitief twee kampen. Dan wordt Esther, de oudste dochter, dood aangetroffen…

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 9 maart 2018
ISBN 9789463622066
Taal Nederlands
Speelduur 9u 35m 57s
Bestandsgrootte 791 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Den Hollander slaagt erin de lezer van de eerste tot de laatste bladzijde aan het boek te kluisteren. Haar beste boek tot nu toe.' (De Telegraaf)

'Goed uitgewerkt: schuld blijft, en wreedheid kent geen genade, toen niet en nu niet.' (de Volkskrant)

'Niet alleen realistisch en intrigerend, maar ook psychologisch raak getroffen.' (Crimezone)

Over de auteur
Photo Loes den Hollander
Loes den Hollander

Loes den Hollander (1948) schrijft al vanaf het moment dat ze kon lezen. Aanvankelijk poëzie, later columns, daarna verhalen en ten slotte haar eerste boek. Toch kwam het nooit in haar op om van schrijven haar beroep te maken, omdat ze zich helemaal richtte op haar carrière in de gezondheidszorg. Dat veranderde toen ze in 2001 een verhalenwedstrijd won. Vanaf dat moment ging er voor haar gevoel een luik in haar hoofd open waar een onstuitbare lading teksten achter zit die zich allemaal verdringen om te worden opgeschreven.

Toen ze in 2006 haar carrière als directeur van een gezondheidszorginstelling beëindigde, vond ze vrijwel tegelijk een uitgever voor Vrijdag, haar eerste literaire thriller. Daarna volgde al snel het zinderende Zwanenzang en sindsdien is schrijven haar voornaamste bezigheid.

Loes den Hollander schreef al eerder columns voor bekende vrouwenbladen. Zij was van 2002 tot 2009 hoofdredacteur van Denkbeeld, een vakblad voor de gezondheidszorg en is nu nog als gastredacteur aan het blad verbonden.

Toon aanbod