Luistervoorbeeld

Vluchtgedrag

Auteur Loes den Hollander
Spreker Karin Douma
Speelduur 9u 17m 31s
€ 13,99

Beschrijving

Angstaanjagend!

Kun je zwanger worden zonder dat je je kunt herinneren dat je seks hebt gehad? Het overkomt Lotte. En dat is nog maar het begin van een reeks gebeurtenissen die eerst hooguit vreemd zijn, maar later angstaanjagend worden.

Lotte ontdekt wie er achter de dreiging zit. Maar ze is niet gewend te vechten, ze is gewend te vluchten. En daar heeft ze een reden voor. Tot ze beseft dat haar geweten haar altijd op de hielen zal zitten.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 27 maart 2018
ISBN 9789463622073
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 17m 31s
Bestandsgrootte 766 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘One you must definitely read! 4,5 ster’ (Vrouwenthrillers)

‘Een pageturner met steeds weer een een andere onvoorspelbare wending’. (NBD Biblion)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Loes den Hollander

Loes den Hollander (1948) schrijft al vanaf het moment dat ze kon lezen. Aanvankelijk poëzie, later columns, daarna verhalen en ten slotte haar eerste boek. Toch kwam het nooit in haar op om van schrijven haar beroep te maken, omdat ze zich helemaal richtte op haar carrière in de gezondheidszorg. Dat veranderde toen ze in 2001 een verhalenwedstrijd won. Vanaf dat moment ging er voor haar gevoel een luik in haar hoofd open waar een onstuitbare lading teksten achter zit die zich allemaal verdringen om te worden opgeschreven.

Toen ze in 2006 haar carrière als directeur van een gezondheidszorginstelling beëindigde, vond ze vrijwel tegelijk een uitgever voor Vrijdag, haar eerste literaire thriller. Daarna volgde al snel het zinderende Zwanenzang en sindsdien is schrijven haar voornaamste bezigheid.

Loes den Hollander schreef al eerder columns voor bekende vrouwenbladen. Zij was van 2002 tot 2009 hoofdredacteur van Denkbeeld, een vakblad voor de gezondheidszorg en is nu nog als gastredacteur aan het blad verbonden.

Toon aanbod