Luistervoorbeeld

Zielsverwanten

Auteur Loes den Hollander
Voorlezer Canick Hermans
Speelduur 7u 7m 8s
€ 13,99

Beschrijving

Nachtmerrie

Ageeth Vos is directeur van een zorginstelling. Wanneer cafe-eigenaar John Koopman wordt veroordeeld tot een taakstraf moet hij deze uitvoeren in het verzorgingshuis waar Ageeth directeur is. Er ontstaat iets tussen hen. Maar ze weten niet dat ze nauwlettend worden gevolgd door iemand die heel geïnteresseerd is in Ageeth. Iemand die bereid is alles op alles te zetten om haar te krijgen en nergens voor terugdeinst.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 8 mei 2018
ISBN 9789463622127
Taal Nederlands
Speelduur 7u 7m 8s
Bestandsgrootte 587 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Zielsverwanten is een vrouwenthriller van formaat die je zeker gelezen moet hebben!’ (Vrouwenthrillers ****)

‘Zielsverwanten is als een spannende puzzeltocht, de lezer wordt voortdurend op het verkeerde been gezet.’ (Hebban/Crimezone ****)

Over de auteur
Photo Loes den Hollander
Loes den Hollander

Loes den Hollander (1948) schrijft al vanaf het moment dat ze kon lezen. Aanvankelijk poëzie, later columns, daarna verhalen en ten slotte haar eerste boek. Toch kwam het nooit in haar op om van schrijven haar beroep te maken, omdat ze zich helemaal richtte op haar carrière in de gezondheidszorg. Dat veranderde toen ze in 2001 een verhalenwedstrijd won. Vanaf dat moment ging er voor haar gevoel een luik in haar hoofd open waar een onstuitbare lading teksten achter zit die zich allemaal verdringen om te worden opgeschreven.

Toen ze in 2006 haar carrière als directeur van een gezondheidszorginstelling beëindigde, vond ze vrijwel tegelijk een uitgever voor Vrijdag, haar eerste literaire thriller. Daarna volgde al snel het zinderende Zwanenzang en sindsdien is schrijven haar voornaamste bezigheid.

Loes den Hollander schreef al eerder columns voor bekende vrouwenbladen. Zij was van 2002 tot 2009 hoofdredacteur van Denkbeeld, een vakblad voor de gezondheidszorg en is nu nog als gastredacteur aan het blad verbonden.

Toon aanbod