Luistervoorbeeld

Langs de afgrond

Auteur Carla Norton
Spreker Wynn Heliczer
Speelduur 10u 34m 56s
€ 14,99

Beschrijving

Dit ijzingwekkende thrillerdebuut van Carla Norton oogst in Amerika niets dan lof. Langs de afgrond doet denken aan het beste werk van Karin Slaughter en Mo Hayder.

Reeve lijkt op het eerste gezicht een normale jonge vrouw van 22 jaar. Maar tien jaar eerder werd zij door een monster ontvoerd en vier jaar gemarteld in zijn kelder. Nu is ze alweer jaren vrij, maar nog steeds is elke dag een gevecht. Dan komt een nieuwe zaak in het nieuws. De 13-jarige Tilly is net bevrijd uit handen van een sadistische pedofiel. Als haar ouders Reeve vragen hun dochter bij te staan, ontdekt Reeve dat voor Tilly de nachtmerrie nog niet voorbij is: het brein achter de ontvoering houdt haar nog steeds in de gaten en heeft nu ook Reeve zelf in het vizier.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 20 mei 2018
ISBN 9789463622974
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 34m 56s
Bestandsgrootte 581 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Een meesterlijke beheersing van de spanning die aan Hitchcock doet denken. Norton zou zomaar een van de beste thrillerschrijvers van haar generatie kunnen zijn.' (The Daily Mail)

'Langs de afgrond heeft veel snelheid en is spannend.' (De Leesclub van Alles)

'Langs de afgrond is een huiveringwekkend verhaal dat me van begin tot eind in spanning hield. Ik heb het boek bijna in één ruk uitgelezen, ik kon het gewoon niet wegleggen. Door de korte hoofdstukken race je door het verhaal heen. Het perspectief wisselt tussen o.a. Reeve en Duke, de ontvoerder, waardoor je meerdere kanten van het verhaal leert kennen.' (Biebmiepje)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Carla Norton

Carla Norton (1954) is een Amerikaanse auteur. Ze schreef eerder non-fictieboeken over ontvoeringszaken die bestsellers werden en zelfs door de FBI op hun leeslijst werden gezet. Haar kennis en ervaring gebruikt ze nu voor haar thrillers. Het thrillerdebuut Van Norton - Langs de afgrond - werd met goede recensies overladen.

Toon aanbod