Luistervoorbeeld

Gebonden

SerieGebonden deel 1
Auteur Emma Chase
Voorlezer Kevin Hassing
Speelduur 7u 38m 53s
€ 13,99

Beschrijving

Drew Evans is knap en zelfverzekerd, hij maakt dagelijks miljoenendeals en hij windt de mooiste vrouwen van New York met zijn glimlach om zijn vinger. De vraag is waarom hij zich dan al zeven dagen, diep ongelukkig en gedeprimeerd, opgesloten heeft in zijn appartement. Hij zegt dat hij griep heeft. Maar wij weten wel beter.

Kate Brooks is briljant, beeldschoon en ambitieus. Als ze aangenomen wordt als partner bij de investeringsbank van Drews vader, wordt Drews flamboyante leventje volledig overhoop gegooid. Ze blijkt een geduchte en verontrustende concurrent op de werkvloer. Het feit dat hij zich tot haar aangetrokken voelt, leidt alleen maar af, maar dat ze niet ingaat op zijn avances vindt hij nog het meest frustrerend.

Gebonden is een spetterende, gepassioneerde en scherpe roman over een man die veel van vrouwen weet… maar niet zo veel als hij denkt. Naarmate hij zijn verhaal vertelt, komt Drew erachter dat degene die hij het meest verafschuwt ook degene is die hij meer dan wie ook begeert.
Gebonden is deel 1 van een trilogie, geschreven vanuit het perspectief van de man. Deel 2 is geschreven vanuit het perspectief van de vrouw en deel 3 vanuit het perspectief van beiden...

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 3 augustus 2018
ISBN 9789463623735
Taal Nederlands
Speelduur 7u 38m 53s
Bestandsgrootte 630 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘De personages die Emma Chase creëert zijn geweldig, een van de beste boeken van 2013.’ (Tessa, Books Wine Food)

Over de auteur
Photo Emma Chase
Emma Chase

Overdag is Emma Chase een liefhebbende echtgenote en moeder, woonachtig in New Jersey. 's Avonds brengt ze uren achter haar computer door om haar kleurrijke personages en hun bezigheden tot leven te brengen. Ze is een gretige lezer en een gepassioneerd schrijver.

Gebonden is het eerste boek van een trilogie en voor haar een droom die uitkomt.

Toon aanbod