Gebonden
Gebonden

Gebonden

Drew Evans is knap en zelfverzekerd, hij maakt dagelijks miljoenendeals en hij windt de mooiste vrouwen van New York met zijn glimlach om zijn vinger. Een man die veel van vrouwen weet, maar niet zo veel als hij denkt.

Serie

Gebonden deel 1

Auteur

Emma Chase

Spreker

Kevin Hassing

Speelduur

7 uur 38 min

€ 13,99

Beschrijving

Drew Evans is knap en zelfverzekerd, hij maakt dagelijks miljoenendeals en hij windt de mooiste vrouwen van New York met zijn glimlach om zijn vinger. De vraag is waarom hij zich dan al zeven dagen, diep ongelukkig en gedeprimeerd, opgesloten heeft in zijn appartement. Hij zegt dat hij griep heeft. Maar wij weten wel beter.

Kate Brooks is briljant, beeldschoon en ambitieus. Als ze aangenomen wordt als partner bij de investeringsbank van Drews vader, wordt Drews flamboyante leventje volledig overhoop gegooid. Ze blijkt een geduchte en verontrustende concurrent op de werkvloer. Het feit dat hij zich tot haar aangetrokken voelt, leidt alleen maar af, maar dat ze niet ingaat op zijn avances vindt hij nog het meest frustrerend.

Gebonden is een spetterende, gepassioneerde en scherpe roman over een man die veel van vrouwen weet… maar niet zo veel als hij denkt. Naarmate hij zijn verhaal vertelt, komt Drew erachter dat degene die hij het meest verafschuwt ook degene is die hij meer dan wie ook begeert.
Gebonden is deel 1 van een trilogie, geschreven vanuit het perspectief van de man. Deel 2 is geschreven vanuit het perspectief van de vrouw en deel 3 vanuit het perspectief van beiden...

Details

Imprint

Storytel Publishing NL

Uitgever

Storytel Publishing Netherlands NL B.V.

Publicatiedatum

3 augustus 2018

ISBN

9789463623735

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 38 min

Bestandsgrootte

630 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Kevin Hassing Bekijk alles

Rivieren van zand

Rivieren van zand

Chris Kooi

€ 14,99

Wondermond

Anne-Gine Goemans

€ 14,99
Van onder naar boven

Van onder naar boven

Kevin Hassing

€ 9,99
Grimwoud

Grimwoud

Jennifer Killick

€ 11,99