Luistervoorbeeld

De dag die alles veranderde

Auteur Elle van Rijn
Spreker Irma Hartog
Speelduur 7u 11m
€ 13,99

Beschrijving

Het is de ochtend van een prachtige dag in mei. Vanessa, een gevierd jeugdboekenschrijfster met een hartstochtelijke kinderwens, wordt wakker in haar prachtige huis in de meest gewilde wijk van Haarlem. John, succesvol globetrotter, wacht op de luchthaven van New York op een weer eens vertraagde vlucht naar huis. En de kleine Johan maakt zich nietsvermoedend klaar om naar school te gaan. Terwijl de klok doortikt nemen de gebeurtenissen op deze dag een onverwachte wending. Een lang verzwegen geheim wordt onthuld en de gevolgen zijn niet te overzien.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 3 september 2018
ISBN 9789463624732
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 11m
Bestandsgrootte 592 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Buitengewoon knap zoals Elle van Rijn je als lezer deelgenoot weet te maken van deze miraculeuze, typisch menselijke daad van opofferende liefde. Een boek als een hartenklop, op de cadans van de ademhaling van wie je liefhebt en dat zegt: hou van mij.' (Dagblad de Limburger)

'Elle van Rijn speelt een kat-en-muisspel op niveau en geeft tergend kleine brokjes informatie weg.' (Esta)

'Bloedstollend spannend en boordevol emotie. Een zeer geslaagde combinatie!' (Flair)

'Omdat de titel er geen enkele twijfel over laat bestaan wat er staat te gebeuren, lees je het verhaal met bonkend hart. De spanning stijgt als de personages bij elkaar komen.’ – Viva ‘Van Rijn weeft schuld en boete handig in het verhaal.' (Elsevier)

'De meeslepende hoofdstukken – die afwisselend worden verteld vanuit het perspectief van drie personages – maken je nieuwsgierig, want naarmate de dag vordert komen steeds meer geheimen naar boven' (Glossy)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Elle van Rijn

Elle van Rijn (1967) studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht en speelde in verschillende theaterstukken en musicals. Het grote publiek kent haar als de comédienne uit Sam Sam, de film Liever verliefd en als drama-actrice in GTST. Elle van Rijn schreef eerder twee succesvolle romans: De tragische geschiedenis van mijn succes (2006) en De hartbewaakster (2008).

Toon aanbod