Luistervoorbeeld

Mr. Amazon

De onstuitbare ambitie van Jeff Bezos
Auteur Brad Stone
Spreker Frank Rigter
Speelduur 15u 2m 21s
€ 13,99

Beschrijving

Wat Steve Jobs was voor Apple is Jeff Bezos voor Amazon. Bezos werkte als dikbetaalde Wall Street-handelaar, maar durfde in de begindagen van het internet opnieuw te beginnen als ondernemer met een magazijn in zijn garage. Die gok werd beloond. Zijn bedrijf Amazon maakte in de afgelopen twintig jaar een onwaarschijnlijke groei door: van online boekhandel naar ’s werelds grootste warenhuis.

Brad Stone beschrijft de fascinerende geschiedenis van Bezos als ondernemer en laat zien hoe de ontwikkeling van het bedrijf vervlochten is met diens grootse ideeën over competitie en innovatie. Hij sprak met Bezos zelf en met groot aantal (voormalige) Amazon-medewerkers en geeft als eerste een inkijkje in een bedrijfscultuur van gedurfde investeringen en meedogenloze ambitie. Mr. Amazon is een genuanceerd en onthullend portret van dit fascinerende bedrijf en zijn excentrieke oprichter.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 30 juli 2019
ISBN 9789463624985
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15u 2m 21s
Bestandsgrootte 826 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Brad Stone

Brad Stone is journalist voor Bloomberg Businessweek. Hij schreef eerder voor Newsweek en The New York Times en publiceerde het boek Gearheads.

Toon aanbod