Luistervoorbeeld

Morgen ga ik echt, zei Moemf

Voorleesverhalen
Auteur Annette Herzog
Spreker Erik van der Horst
Speelduur 49m 38s
€ 5,99

Beschrijving

Na een lente vol plezier is Sneeuwuil naar het noorden gevlogen, daar waar het ook in de zomer nog winter is. In het Moemf-bos schijnt de zon elke dag een beetje warmer, maar wat heb je aan warmte als je beste vriend niet bij je is?

Moemf heeft wel zevenentwintig brieven aan Sneeuwuil geschreven om haar te laten weten dat hij haar mist. Er is alleen één probleem: de brievenbus is niet geleegd. Wat nou als Sneeuwuil denkt dat hij haar en haar gekke ideeën is vergeten? Dat kan Moemf toch niet riskeren! Hij besluit haar op te zoeken, maar… op reis gaan betekent voorbereiden, inpakken, en vooral afscheid nemen. Van het Moemf-bos, van de oude Mol die zo graag meegekomen was, van Hermelijn en zijn vrouw en van alle andere dieren. Als Mol dan ook nog beweert dat er onderweg gevaar dreigt, moet Moemf wel twee keer nadenken. Wat nou als hij een Moemf-eter tegenkomt?

Annette Herzog schreef na Moemf heeft een vriend opnieuw een bundel verhalen waar alle (groot)ouders en kinderen tijdens het voorlezen van zullen genieten – in ieder seizoen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 6 augustus 2019
ISBN 9789463625258
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 4 tot 6 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 49m 38s
Bestandsgrootte 68 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Annette Herzog

Annette Herzog (1960)groeide op in Duitsland en woont in Kopenhagen. Daar schrijft ze verhalen in het Duits en in het Deens. Ze was tolk en vertaalster en is sinds 2000 fulltime kinderboekenschrijfster. Veel van haar verhalen, waaronder die over Moemf en Tibula To, zijn als hoorspel uitgezonden op de radio.

Toon aanbod