Luistervoorbeeld

Het rode huis

Auteur Mark Haddon
Voorlezer Louis van Beek
Speelduur 9u 28m 36s
€ 14,99

Beschrijving

In Het rode huis brengen de gezinnen van broer Richard en zus Angela een week vakantie door op het Engelse platteland. Tijdens de familievakantie komen oude gevoelens naar boven drijven en worden familievetes uitgevochten. De religieuze vijftienjarige Daisy komt uit de kast. De vijfjarige Benji ontdekt dat zijn vader een affaire heeft. Puber Melissa probeert te verbergen dat ze een schoolvriendin tot zelfmoord heeft aangezet. En Angela wordt langzaam gek van verdriet om het dochtertje dat zeventien jaar geleden doodgeboren werd. Het kookpunt wordt bereikt als Richard vermist wordt in een storm.

Geheimen kunnen niet langer verborgen blijven. De familie moet onder ogen zien dat ze bij elkaar horen en elkaar moeten steunen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 9 februari 2019
ISBN 9789463626545
Taal Nederlands
Speelduur 9u 28m 36s
Bestandsgrootte 781 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Mark Haddon
Mark Haddon

Mark Haddon (1962) is schrijver, illustrator en beeldend kunstenaar. Hij woont in Oxford en heeft zo'n vijftien kinderboeken geschreven. Het wonderlijke voorval met de hond in de nacht is een wereldwijd veelvuldig bekroonde bestseller: een onvergetelijk boek voor jongeren én volwassenen.

Toon aanbod