Luistervoorbeeld

De disruptieparadox

In 5 stappen naar echte vernieuwing
Auteur Menno Lanting
Spreker Roel Fooij
Speelduur 6u 22m 27s
€ 14,99

Beschrijving

Menno Lanting wijst je in zijn nieuwe bestseller De disruptieparadox de weg naar echte innovatie.

Als bedrijven ten onder gaan, is dat maar zelden een direct gevolg van disruptie, oftewel van een innovatie die de bestaande markt compleet verdringt. De oorzaak is eerder dat organisaties lang niet altijd meer in staat zijn om op een onderscheidende en winstgevende manier te anticiperen op de snel veranderende behoeften van consumenten. En hierin zit de grote paradox voor de gevestigde partijen, want hoe ga je op een disruptieve manier een superieure klantbeleving realiseren als je daar in je huidige business al niet in slaagt?

Menno Lanting onderzocht het fenomeen disruptie en hoe organisaties ermee omgaan. De disruptieparadox ontkracht de mythe van disruptie, schetst de verborgen paradoxen en geeft 5 stappen naar echte innovatie.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 2 februari 2019
ISBN 9789463628587
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 22m 27s
Bestandsgrootte 350 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'De wereld verandert razendsnel, de behoefte van de klant net zo. En vaak is dát de oorzaak van de ondergang van het bedrijf [...] Helder, goed leesbaar en met praktische tips over hoe innovatie écht kan.' (Management Scope)

‘Lanting levert met de Disruptieparadox een leesbaar, goed gedocumenteerd, genuanceerd boek af, waarin innovatie en disruptie met moderne cases geïllustreerd worden. Een aanrader!’ (Facto Magazine)

‘Een nuchtere kijk op disruptie.’ (Intermediair)

‘De auteur heeft zich op bewonderenswaardige wijze verdiept in het onderwerp en heeft zowel oog voor de wetenschap als de praktijk.’ (Tijdschrift voor Marketing)

‘Feilloos en stevig onderbouwd uiteengezet hoe u echte vernieuwing doorvoert.’ (Slow Management)
'Een fijn boek vol met inspirerende voorbeelden voor bestuurders en communicatieprofessionals die zich met strategie bezighouden.' (**** Communicatie)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Menno Lanting

Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van digitale technologie op organisaties, leiderschap en innovatie. Hij is een veelgevraagd spreker en adviseur en bereikte met zijn vijf bestsellers meer dan 100.000 mensen. Zijn debuut Connect! werd verkozen tot Managementboek van het Jaar.

Toon aanbod