Alles op het spel
Alles op het spel

Alles op het spel

Sophie Hannah ‘Alles op het spel’ is de nieuwe thriller van de koningin van de Britse spanning. Naast haar serie met Charlie & Simon in de hoofdrol, is ‘Alles op het spel’ een standalone.

Auteur

Sophie Hannah

Spreker

Inge Ipenburg

Speelduur

15 uur 9 min

€ 14,99

Beschrijving

Sophie Hannah Alles op het spel is de nieuwe thriller van de koningin van de Britse spanning. Tot haar grootste fans behoren Nicci French en Simone van der Vlugt. Naast haar serie met Charlie & Simon in de hoofdrol, is Alles op het spel een standalone. Sophie Hannah schreef de meest recente 'Agatha Christie-boeken' en is ideaal voor de fans van Nicci French en SJ Watson.

Justine verhuist met haar gezin naar een prachtig huis in Devon. Kort na de verhuizing begint haar dochter Ellen zich steeds meer terug te trekken, zeker nadat haar nieuwe BFF George geschorst is van school. Justine probeert het hoofd van de school te bewegen de schorsing ongedaan te maken, maar komt erachter dat er helemaal geen sprake is van een schorsing. Sterker nog... er ís helemaal geen George.

Dan beginnen de vreemde telefoontjes. Iemand probeert Justine ervan te overtuigen dat zij en Justine een gedeeld traumatisch verleden hebben. Justine heeft echter geen idee waar ze het over heeft. Wanneer de vrouw vertelt over drie graven, qua afmetingen bestemd voor twee volwassenen en een kind, begint Justine te vrezen voor de veiligheid van haar gezin. De politie kan niets doen met haar vage omschrijvingen, en Justine zal zelf achter de waarheid moeten komen. Maar daartoe zal ze eerst moeten uitvinden wie de anonieme beller is...

Details

Imprint

Storytel Publishing NL

Uitgever

Storytel Publishing Netherlands NL B.V.

Publicatiedatum

6 april 2019

ISBN

9789463628938

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 9 min

Bestandsgrootte

1249 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Sophie Hannah Bekijk alles

Geen spat veranderd

Geen spat veranderd

Sophie Hannah

€ 12,99
De moorden op Kingfisher Hill
€ 12,99
De understudy

De understudy

B.A. Paris, Clare Mackintosh

€ 12,99
De andere helft leeft

De andere helft leeft

Sophie Hannah

€ 14,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Fatale herkenning

Fatale herkenning

Joop van Riessen

€ 12,99
Verborgen in de sneeuw
€ 14,99
Vertrouw me

Vertrouw me

Joop van Riessen

€ 12,99
Moordhuis

Moordhuis

James Patterson, David Ellis

€ 14,99