Luistervoorbeeld

De andere helft leeft

Eén helft gaat dood...
Auteur Sophie Hannah
Voorlezer Inge Ipenburg
Speelduur 18u 28m 26s
€ 14,99

Beschrijving

Waarom zou iemand een moord bekennen op iemand die niet dood is?

Ruth Bussey weet wat het is om in de fout te gaan en gekwetst te worden. Ze heeft ooit iets gedaan waar ze spijt van heeft en dat is haar bijna noodlottig geworden. Nu probeert Ruth haar leven weer op te bouwen en ze heeft de liefde gevonden.

Aidan Seed is ook getekend door zijn verleden, waarover hij niet wil praten. Totdat hij op een dag besluit Ruth in vertrouwen te nemen. Hij vertelt haar dat hij jaren geleden iemand heeft vermoord: een vrouw genaamd Mary Trelease. Ruth is in verwarring. Deze naam heeft ze eerder gehoord. Wanneer ze zich realiseert waarom die haar bekend voorkomt, slaan de angst en verwarring nog meer toe, want de Mary Trelease die Ruth kent is springlevend...

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 18 april 2019
ISBN 9789463629201
Taal Nederlands
Speelduur 18u 28m 26s
Bestandsgrootte 1522 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Een spannend web van psychologische misleiding.' Elle

'Je wordt op de eerste bladzijde in je nekvel gegrepen en hardhandig de achtbaan in geduwd.' Glamour

'De spanning is op de achtergrond altijd aanwezig, en laag voor laag wordt deze uitgepeld. Uiteindelijk komen alle verhaallijnen perfect bij elkaar.' Vrouwenthrillers.nl

'Spanning en plot zijn fenomenaal, een zeer geslaagde én zeer gelaagde thriller.' Crimezone.nl

'Hannah's psychologische thrillers zijn buitengewoon goede en zieke schetsen van menselijk bederf.' NRC Handelsblad

Over de auteur
Photo Sophie Hannah
Sophie Hannah

Sophie Hannah (1971) is een Britse auteur van thrillers, kinderboeken, romans en poëzie. Hannah is de dochter van een hoogleraar politicologie en een jeugdboekenschrijfster.

Haar eerste gepubliceerde werk was het kinderboek Carrot the Goldfish (1992). Tussen 1993 en 2007 publiceerde ze tien poëziebundels, waarvan het merendeel verscheen bij uitgever Carcanet Press. Ook vertaalde ze twee boeken van Tove Jansson uit de Mumintrollet-serie in het Engels. Van 1997 tot 2001 was ze verbonden aan twee universiteiten, respectievelijk Cambridge (Trinity College) en Oxford (Wolfson College).

In 2006 publiceerde ze voor het eerst een boek voor volwassenen, Little Face, een psychologische misdaadroman. Er werden 100.000 exemplaren van verkocht, en in de jaren daarna verscheen nog een tiental misdaadromans, waaronder The Monogram Murders (2014), een detectiveroman met Hercule Poirot, de Belgische detective geschapen door Agatha Christie, 39 jaar na Curtain: Poirot's Last Case (vertaald als Het doek valt).

Toon aanbod