Luistervoorbeeld

Bloesem in de nacht

Twee vrouwen, twee verschillende tijden. De verdwijning van een kind brengt hen samen.
Auteur Sarah Jio
Voorlezer Dieuwertje Blok
Speelduur 8u 49m 13s
€ 14,99

Beschrijving

Seattle, mei 1932. Alleenstaande moeder Vera Ray geeft haar driejarige zoontje Daniel een nachtzoen en vertrekt naar haar nachtdienst in het plaatselijke hotel waar ze werkt. De volgende ochtend heeft een late sneeuwstorm de hele stad bedekt, en haar zoon blijkt diezelfde nacht te zijn verdwenen. Buiten op straat ligt zijn teddybeer, verlaten in de sneeuw.

Seattle, mei 2010. Claire Aldridge, journaliste bij de Seattle Herald, krijgt de opdracht een reportage te maken over het zeldzame fenomeen ‘sneeuwstorm in mei’, dat dit jaar voor het eerst in bijna tachtig jaar weer heeft plaatsgevonden. Bij haar onderzoek stuit ze niet alleen op het verhaal van de ontvoering – die nooit werd opgelost – maar ook op verbazingwekkende overeenkomsten tussen de levens van Vera Ray en haarzelf…

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 17 mei 2019
ISBN 9789463629652
Taal Nederlands
Speelduur 8u 49m 13s
Bestandsgrootte 727 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Sarah Jio
Sarah Jio

Sarah Jio (1978) is een New York Times-bestsellerauteur. Daarnaast is ze journalist en heeft ze geschreven voor onder andere Glamour, O, The Oprah Magazine en SELF. Haar romans worden in zevenentwintig landen vertaald.

Toon aanbod