Luistervoorbeeld

De laatste tour

Auteur Inge Duine
Voorlezer Sjoukje Hoogma
Speelduur 9u 13m 33s
€ 13,99

Beschrijving

Rouen is in de ban van de start van de Tour de France. Wanneer topfavoriet John Ryder vlak voor de start dood wordt aangetroffen in zijn hotelkamer, staat de Tour op zijn kop. Autopsie wijst uit dat Ryder overleed aan een hartstilstand en dat hij sporen van doping had in zijn bloed.

Vanwege de impact die de dood van Ryder heeft, komt er een uitgebreid onderzoek en de nukkige rechercheur Pierre Thilliez ziet zich, zeer tegen zijn zin, genoodzaakt met het peloton mee te reizen om de zaak op te lossen. De ambitieuze Amerikaanse journaliste Patricia Wale ziet Ryders dood als hét verhaal van de Tour en samen met haar Britse collega Stephen Dunham gaat ze op onderzoek uit.

Ondertussen probeert Maarten Bergerink, Ryders meesterknecht, gewoon mee te koersen in het peloton. De Tour wacht immers op niemand.
Maar dan stort de geletruidrager tijdens een bergrit in een ravijn. Een toevallig ongeluk... of is er meer aan de hand?

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 31 juli 2019
ISBN 9789463629812
Taal Nederlands
Speelduur 9u 13m 33s
Bestandsgrootte 760 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Inge Duine
Inge Duine

Inge Duine werkt als docent communicatie aan de Avans Hogeschool in Breda. Ze is actief als amateurschaatser. In 2016 debuteerde ze met de thriller De laatste Tour. Inge Duine woont in Bergen op Zoom.

Toon aanbod