Luistervoorbeeld

In negen stappen naar innerlijke bloei

Met meditaties en oefeningen voor spirituele groei
Auteur Lisette Thooft
Spreker Lisette Thooft
Speelduur 5u 8m 2s
€ 14,99

Beschrijving

Een praktisch plan voor meer zelfvertrouwen, liefde en gevoel in je leven

Tot bloei komen: dat willen we allemaal. Op een ontspannen manier doen wat je goed kunt en daar ook van genieten. Waarom willen we dat zo graag? Omdat in de knop blijven niet kan, niet goed is, niet goed voelt. Omdat we zijn gemaakt om te worden wie we kunnen zijn.

Lisette Thooft helpt je met In negen stappen naar innerlijke bloei het beste uit jezelf te halen. In dit boek vind je alles over het Negen Stappen Plan, een simpele chi-oefening die je gevoel, je liefde en je intuïtie bekrachtigt en je elke dag weer extra zelfvertrouwen geeft. De heldere uitleg over de Negen Stappen is aangevuld met mooie verhalen en achtergrondinformatie, schrijfoefeningen en meditaties. Zo ga je innerlijk bloeien, elke dag een beetje meer.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 26 september 2019
ISBN 9789463631273
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 8m 2s
Bestandsgrootte 282 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Lisette Thooft kan smakelijk en met zeer veel zelfspot vertellen.’ Trouw

‘Te midden van zo veel zelfhulpauteurs die willen imponeren door verheven thema’s en bombastisch taalgebruik is de stijl van Thooft verfrissend eenvoudig en recht voor z’n raap.’ Susan Smit in Happinez

‘Het perfecte zelfhulpboek voor de moderne, drukbezette mens. Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon helder en eenvoudig.’ Margriet


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Lisette Thooft

Lisette Thooft (1953) is behalve auteur ook spreekster, coach en freelance journaliste voor onder andere Happinez. Ze schrijft non-fictieboeken over spiritualiteit, waaronder Wie domme dingen doet, wordt wijs, dat werd genomineerd voor het beste spirituele boek van 2013.

Toon aanbod