Luistervoorbeeld

Het duistere meer

Een hittegolf, een schokkende moord. Een stadje vol geheimen...
SerieGemma Woodstock deel 1
Auteur Sarah Bailey
Spreker Marlayne Sahupala
Speelduur 12u 56m 18s
€ 14,99

Beschrijving

In het meer bij het Australisch stadje Smithson wordt het lichaam van de beeldschone Rosalind Ryan gevonden. De jonge vrouw is vermoord en op de plaats delict drijven rode rozen. Rechercheur Gemma Woodstock van de plaatselijke politie doet er alles aan om op de zaak gezet te worden en daarom verzwijgt ze dat ze de vermoorde vrouw kent: ze heeft jaren geleden met haar op de middelbare school gezeten.

Maar dat is niet het enige wat Gemma probeert achter te houden. Naarmate het onderzoek dieper graaft in het verleden van Rosalind, dreigen er meer geheimen aan het licht te komen, geheimen die beter verborgen hadden kunnen blijven.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 26 oktober 2019
ISBN 9789463631518
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 56m 18s
Bestandsgrootte 1066 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Een pageturner die zowel spannend is als tot nadenken stemt.’ – Publishers weekly

‘Het duistere meer is een spannende psychologische politieroman en een duik in de geest van een vrouw die overspoeld wordt door schuldgevoelens.’ – New York Journal of Books

‘Door slimme plotwendingen en al te menselijke karakters lees je dit boek in één ruk uit.’ – Lisa Gardner

‘Lezers en recensenten hebben Baileys verhaal vergeleken met dat van Paula Hawkins… en Gillian Flynn… Die vergelijking is terecht, veel lof voor deze debutante.’ – Minnesota Star Tribune


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Sarah Bailey

Sarah Bailey woont in Melbourne, Australië. Het duistere meer werd bekroond tot het beste Australische thrillerdebuut 2017 en het boek is wereldwijd een bestseller. Inmiddels zijn ook de tweede en derde Gemma Woodstock-thriller in Australië lovend ontvangen. Into the night, het tweede deel in de serie, verschijnt in het voorjaar van 2020 in het Nederlands.

Toon aanbod